Sequences w/ Massimiliano Pagliara

Sequences w/ Massimiliano Pagliara

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ Massimiliano Pagliara

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences w/ Massimiliano Pagliara, 06.10.2023. - 07.10.2023. u Peti kupe, Zagreb

Iz malog sela na dubokom jugu Italije do najpopularnijih underground prostora. Već kao dijete Massimiliano Pagliara slušao je različite vrste glazbe: rap, klasiku, reggae, dub i rock’n’roll 60-ih. On i njegova lokalna ekipa stvorili su mali glazbeni svijet, svirajući ploče svaki dan u njegovom podrumu i na privatnim zabavama.

Nakon preseljenja u Milano 1997. na studij kazališta, plesa i koreografije, otkrivao je modernu i alternativnu klupsku scenu grada, a maštu su mu je zarobili prvaci eksperimentalne glazbe kao što su Aphex Twin, Boards Of Canada i Autechre.

Nakon završetka školovanja otisnuo se u europsku underground prijestolnicu Berlin te zaronio u eksplozivni techno noćni život grada, posebice u renomirani klub Ostgut. Pagliarin interes za elektroničku glazbu doživio je vrhunac 2003. godine kada se konačno počeo sa strašću baviti DJ-ingom, a potom i produkcijom. Danas po klubovima kao što su Tresor, ://aboutblank, Robert Johnson, i Berghain / Panorama Bar širi svoju mješavinu housea, disca, electra i techna.

Massimiliano Pagliara, prvak berlinskog underground zvuka, dolazi na novo izdanje večeri Sequences. U nastupu će ga podržati Pytzek i Antonio Zuza.

Podijeli događaj: