Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza

Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Early Bird Ticket

1.00 EUR

Sve Entrio ulaznice u ovoj kategoriji su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

13.00 EUR

Sve Entrio ulaznice u ovoj kategoriji su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

Regular Ticket • 1st stop

1.00 EUR

18.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza, 10.05.2024. - 11.05.2024. u Peti kupe, Zagreb

Prava ljepota elektroničke glazbe je u tome što nema granica. Može se oblikovati u što god kreator želi. Malo je onih koji prihvaćaju ovaj luksuz s više preciznosti i brige nego što to čini Guy J. Zvuk kojeg stvara ovaj DJ i producent iz Tel Aviva proširio se globalno i nadmašio njegova najluđa očekivanja. Širit će ga 10. svibnja napokon i u Petom Kupeu.

Nadahnut jednostavnom željom da bude dio klupske scene u Tel Avivu, poznate po svom divljem entuzijazmu i nesputanoj atmosferi, Guy je započeo svoju karijeru autora u ranoj dobi od 14 godina. Dobrovoljno zatvoren u svom kućnom studiju, prikladno nazvanom The Cave, Guy je neumorno radio na razvijanju svojih vještina. Rezultat toga je da njegovu produkciju i setove obožavaju poklonici housea, trancea i techna.

Krunski dragulj u Guyevom portfelju je izdavačka kuća Lost & Found koja slavi raznolikost i otkriva briljantnost umjetnika veterana, ali i talenata u usponu. Guy J je beskompromisno iskren u svom odnosu s elektroničkom glazbom i predan je njezinom stalnom razvoju. Zbog toga napreduje graciozno i bez ograničenja čime je već osigurao svoje mjesto u glazbenoj povijesti.

Uz njega, nastupit će DJ i producent koji je itekako ostavio trag na domaćoj, ali na svjetskoj sceni – Petar Dundov. Njegove produkcije, koje oduzimaju, tjeraju tijelo da spontano pulsira te izaziva mozak svojim složenim melodijama.

Prstohvat svojih vještina dodat će i Antonio Zuza kojeg već cijelo desetljeće susrećemo na domaćim pozornicama s vrhuncem u Petom Kupeu. Doprinos sceni daje i sve zamjećenijom produkcijom u sklopu svoje etikete Imogen Recordings.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj: