Sequences w/ DVS1, Vladimir Ivković, Insolate, Pepi

Sequences w/ DVS1, Vladimir Ivković, Insolate, Pepi

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ DVS1, Vladimir Ivković, Insolate, Pepi

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences w/ DVS1, Vladimir Ivković, Insolate, Pepi, 02.02.2024. - 03.02.2024. u Peti kupe, Zagreb

Nova uzbudljiva imena i zvukove donosi predstojeće izdanje večeri Sequences. U Peti Kupe stiže DVS1, jedan od najcjenjenijih svjetskih techno DJ-a i istaknuti borac u očuvanju prave klupske kulture.

Priča ovog američkog DJ-a i producenta počinje u Minneapolisu gdje je njegova obitelj doselila iz Sankt Petersburga. Kao buntovni adolescent uronio je u rave kulturu, priređujući zabave s masivnim zvučnim sustavima, osnivajući vlastiti klub i prikupljajući kolekciju koja sada premašuje 30.000 ploča. DVS1 izgrađen je na sveobuhvatnoj ljubavi prema glazbi, dubokom poštovanju zanata i iskustvima na rave sceni 90-ih.

S više od 25 godina iskustva, njegovi moćni i energični setovi odaju počast korijenima, dokazujući svestranost i talent za navođenje ljudi na ples. Poznat po aktivizmu unutar elektroničke scene, DVS1 je 2022. pokrenuo i Aslice, platformu koja potiče DJ-e da doniraju postotak svojih honorara umjetnicima čiju glazbu puštaju.

Drugo sjajno ime ovog izdanja je Vladimir Ivković, kultni DJ, ali i pripovjedač, znalac i nadasve umjetnik. Rođen u Beogradu, karijeru je izgradio u Njemačkoj, prije svega u Salon des Amateurs, malom klubu velikog značaja u Düsseldorfu. Ovaj Ivkovićev glazbeni i duhovni dom djeluje poput otvorene platforme gdje istinski ljubitelji glazbe mogu upoznati DJ-e koji istražuju zvukove i žanrove udaljene od tradicionalnih u plesnoj glazbi.

Posljednjih godina Ivkovićev temperament sve više nalazi odane sljedbenike što ga je dovelo do bitne uloge na europskoj klupskoj sceni. Unatoč svim međunarodnim avanturama u slavnim klubovima i velikim događanjima, Ivković je zadržao svoj fokus na glazbi, posebno mračnim i često psihodeličnim zvukovima.

Iznimnu večer upotpunit će hrvatska techno kraljica Insolate te svestrani i strastveni glazbeni mornar Pepi Jogarde, a ovo tvrđe i mračnije izdanje Sequencesa zahtijeva i adekvatan ambijent kluba uz poseban light show.

Podijeli događaj: