Savršeni Marginalci u Zagrebu

Savršeni Marginalci u Zagrebu

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Savršeni Marginalci u Zagrebu, 22.12.2023. u Tvornica Kulture, Zagreb

Savršeni marginalci sviraju old school
Hladno pivo!
Tvornica kulture Zagreb 22.12.
 
Savršeni marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, započinju svoju glazbenu misiju koncertima na kojima će svirati isključivo prva tri albuma grupe Hladno pivo! Početna dva dogovorena datuma, kojima kreću koncertne aktivnosti, su riječki Pogon kulture 1. i zagrebačka Tvornica kulture 22. prosinca.
 
Kad je u ožujku 2018. Hladno pivo tjednima unaprijed rasprodalo koncert u Domu sportova pod nazivom „old school“ vidjelo se koliko njihovim fanovima znače albumi iz najranije faze benda. Stoga su im tri petine najveće hrvatske i jedne od najvažnijih regionalnih punk grupa, pojačane vokalom neuništivog vođe DBN bande odlučile dati upravo to – prva tri albuma, „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“ na jednom koncertu, bez zadrške i direktno u glavu. „Izvadili smo skoro 40 pjesama. Neke od njih ne da nismo svirali ni taj put u Domu sportova, nego puno puno duže“ – izjavili su članovi benda po okupljanju.

Nostalgija za starim Pivom potvrđena je i ovotjednim #1 nacionalne top liste prodaje koju je suvereno osvojio „Džinovski“. Legendarni debi i jedan od najprodavanijih domaćih punk albuma svih vremena obilježio je 30 godina života remasteriranim vinilom koji se probio na sam vrh najtraženijih u Hrvatskoj.
 
Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 28. rujna u 10:00.
 
Ulaznice za Tvornicu kulture kreću od 14 eura do 31. listopada. Od sljedećeg dana do 21. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 16 eura, a na dan koncerta 19 eura. 

Podijeli događaj: