Roots: Marco Bailey, A.D.H.S. , David Asko, DJ Jock

Roots: Marco Bailey, A.D.H.S. , David Asko, DJ Jock

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Roots: Marco Bailey, A.D.H.S. , David Asko, DJ Jock, 22.03.2024. - 23.03.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Izraz “Roots" implicira porijeklo, temeljne aspekte ili osnovne elemente. Često prenosi ideju o tome odakle nešto počinje ili potječe. Tako je 2017. nastala klubska večer Roots- zamišljena kao putovanje koje nas vraća korijenima, osjećajući istinsku srž klupskog iskustva. Tijekom godina na Rootsu su gostovali djevi kao što su Cristian Varela, Coyu, Sasha Carassi, Christian Craken, Julet Fox, Affkt, Jay Lumen te mnogi drugi. 

 22.3 je prvi put premjerno u klubu Boogaloo te smo sretni što možemo najaviti čak 3 internacionalna gosta iz Belgije, Njemačke i Francuske.

Marco Bailey-ikona i živa legenda u svijetu techno glazbe. Njegovo putovanje započelo je krajem 80-ih godina, kada je prvi put doživio hipnotičku moć plesne glazbe u lokalnom klubu u Belgiji. Trenutačno očaran, odlučio se prebaciti s plesnog podija na iza gramofona, posvetivši svoj život umjetnosti glazbe. Već više od tri desetljeća, Marco Bailey je na čelu techna, neprestano pomičući granice i uzdižući žanr na nove visine. Kao osnivač vlastite etikete, MB Elektronics, osnovane 2001. godine, bio je ključan u oblikovanju zvuka modernog techna. Njegova neumorna posvećenost svojoj umjetnosti odvela ga je u sva kutka svijeta, od Nairobija do Tokija, Pekinga do Los Angelesa, Sydneya do Buenos Airesa. Tijekom svoje slavne karijere, Marco Bailey je objavio hvaljene singlove, EP-ove i albume na prestižnim etiketama poput Bonzai Records, Primate, Prime'vill, Intec i Kombination Research, među ostalima. Svakom produkcijom pokazuje napredni pristup i želju da se odvoji od trendova, ostajući vjeran svojim instinktima i uvjerenjima. Glazba Marca Baileyja odražava njegovu neumornu strast i posvećenost umjetnosti - svjedočanstvo neprekinute veze između njegovog srca i glazbe. Za ovu priliku Marco će nam odsvirati retro techno set i vratiti nas u zlatno doba techna.

S neprekidnom strašću za maksimalnu energiju, A.D.H.S. donosi neusporedivu razinu intenziteta kako u svojim produkcijama tako i u DJ setovima. Potječući iz Berlina, ovaj iskreni ljubitelj raver scene ne nastupa samo radi zabave – on je tu kako bi stvorio snažnu sinergiju s publikom, osiguravajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Crpeći inspiraciju iz žanrova poput rave techna, elektronike i hip-hopa, A.D.H.S. oblikuje zvučno putovanje koje prelazi granice i osvaja publiku diljem svijeta. Od Europe do Kolumbije, Indije do Argentine i dalje, njegovi magnetični nastupi ostavljaju obožavatelje u oduševljenju. Pripremite se za noć visokoenergetske tehnike koja neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Ne propustite priliku svjedočiti fenomenu koji je A.D.H.S. uživo u akciji!

David Asko je jedan od najiskusnijih DJ-eva francuske underground scene. Svjedok i sudionik uspona techno pokreta, od skrivenih stražnjih soba na prljavim zabavama s neuglednim i neispravnim zvučnim sustavom početkom 90-ih do vrhunca supremacije "elektroničke glazbe".

Iza gramofona sta je prije gotovo 27 godina. Tijekom cijelog tog putovanja, dijelio je line-up s najboljima poput: Dax-J, Rebekah, Paula Temple, Ben Klock, Jeff Mills, Luke Slater, I Hate Models, Marcel Dettmann, Laurent Garnier i mnogima drugima. Ti zajednički nastupi sada su testament ne samo njegovom talentu, već i načinu na koji je dočekan u techno zajednici u Francuskoj i diljem Europe. Njegovi nastupi ostavljaju nezaboravan dojam, kako svojom energijom tako i svojom scenskom prisutnošću. Zna kako zadovoljiti publiku i galvanizirati svakoga tko mu se nađe ispred.

DJ Jock- Jedan od najtraženijih hrvatskih DJ-a i producenata, ostvario je nevjerojatan uspjeh tijekom posljednjih 10 godina. Od kada ga je Carl Cox spomenuo u intervjuu 2015. kao DJ-a i producenta čije vrijeme dolazi, i od kada ga je potpisao za svoju etiketu Intec Digital, ovaj dobitnik Nagrade ambasadora za najboljeg hrvatskog techno DJ-a (tri godine za redom) provodi vikende nastupajući na festivalima i u klubovima diljem Hrvatske, Amerike, Engleske, Nizozemske, Švicarske, Češke Republike i mnogim drugim zemljama. Sonus Festival, Ultra Europe, Exit Dance Arena, njemački Ikarus Festival, samo su neka od mjesta gdje je DJ Jock dijelio pozornicu s Carlom Coxom, Adamom Beyerom, Josephom Capriatijem, Jeffom Millsom, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Borisom Brejchom i mnogim drugima. S mnogo originalnih produkcija potpisanih za velike etikete i s mnoštvom pjesama koje su puštali najpoznatniji DJ-evi (Carl Cox, Adam Beyer, Joseph Capriati, Amelie Lens, Sasha), ovaj "wunderkid" neodmara nego uz to producira glazbu za igrice i filmove.  Godine 2017. pokrenuo je seriju zabava nazvanu Roots u svom rodnom Splitu, gdje je doveo neka od najvećih imena techna, i sada po prvi put dovodi Roots u Boogaloo u kojem je rezident 8 godina.

Podijeli događaj: