Rock mjuzikl

Rock mjuzikl "ANTIGONA - Prockletstvo roda" u TVORNICI KULTURE

Tvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Rock mjuzikl "ANTIGONA - Prockletstvo roda" u TVORNICI KULTURE, 21.03.2018. u Tvornica Kulture, Zagreb

Trgnite se iz zimskog sna jer ćemo vas na prvi dan proljeća razbuditi žestokim kazališnim rock spektaklom u Tvornici Kulture. Tamo će se 21. ožujka 2018. s početkom u 20 sati odigrati svečana izvedba glazbeno-scenskog hita „Antigona - Prockletstvo Roda“ . Rock-mjuzikl, koji je pomaknuo granice nezavisne produkcije i za koji se redovno traži karta više, slavi svoju petu godišnjicu igranja.
U glavnim ulogama nastupit će Taher Sanuri, Tea Zec, Irena Curić, Adalbert Turner, Marin Bukvić, Asad Sanuri, Željko Zubović, uz pratnju live benda kojeg čine renomirani hrvatski glazbenici – Berislav Blažević, Nenad Borić, Toni Lović, Romeo Krželj, Dinko Janković , Mario Vincek I Robert Boldižar.

Iza zaraznih i žestokih songova, prepoznatljive priče i dojmljivih scenskih ostvarenja stoji tim Medley Teatra – Trpimir Jerković kao skladatelj, Marijana Matešić Jerković kao redateljica, dramaturginja i vokalna pedagoginja te Ivana Matas Zorica koja je tekst ovog klasičnog djela adaptirala za scenu. Djelo je nastalo u suradnji profesionalaca i amatera od kojih su neki, upravo zahvaljujući „Antigoni“ danas završili u profesionalnim vodama.