RNB Confusion DRUNK IN LOVE

RNB Confusion DRUNK IN LOVE

location-iconPeti kupe, Zagreb

RNB Confusion DRUNK IN LOVE

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RNB Confusion DRUNK IN LOVE, 16.02.2024. - 17.02.2024. u Peti kupe, Zagreb

WE BACK!
U 2023. godini smo se družili čak 20 puta u 10 gradova. S nama je plesalo preko 15 000 mladih u 2023, te smo gostovali na najvećim regionalnim festivalima poput Exit, Weekend Media i Sea Star-a. Ako bi trebali izdvojiti najnezaboravnije trenutke na najneuobičajenim lokacijama, u top 3 partyija idu oni na Britanskom trgu uz vas 3000 koji ste plesali s nama, vrh nebodera Sky Office-a, terasa hotela Zonar te dnevni brunch na terasi Petog Kupea. Zahvaljujući Vama, svako naše druženje u 2023 g. bilo je rasprodano i popunjeno da zadnjeg mjesta na plesnom podiju!

Spread LOVE it's RNB Confusion way 💘

Zaboravite na klasične romantične večere – RNB Confusion ima recept za rasplesano Valentinovo! Bez obzira jeste li solo i u potrazi za svojom boljom polovicom, ili ste već uhvatili svog plesnog partnera/icu - u Petak 16.2.2024. u klubu Peti Kupe uživati ćemo uz sve r&b guilty pleasure sa posebnim naglaskom na 2000-e! 

Nelly vs Kelly Rowland? Drake vs Rihanna? Ja Rule vs Ashanti? Nema Dilemme - It’s a FAMILY AFFAIR!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.