RNB Confusion BACK IN THE DAY

RNB Confusion BACK IN THE DAY

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RNB Confusion BACK IN THE DAY, 04.02.2023. - 05.02.2023. u Peti kupe, Zagreb

RNB Confusion
BACK IN THE DAY Retrospective photo exhibition & party
DJ'S: DJ CLK (London), DJ INDY
Peti Kupe

SUBOTA 04.02.2022. / Izložba: 21h / Party: 23h
20+ event

Rezervacija stolova: [email protected]

RNB Confusion svoje drugo desetljeće proslavit će kroz više različitih događaja pod sloganom „RNB Confusion XX“ kroz 2023. godinu.

Uvodni party povodom 20. obljetnice rezerviran je za premijerno izdanje RNB Confusion-a u klubu Peti Kupe u subotu 04. veljače. U Petom Kupeu posjetitelji će se moći prisjetiti najboljih trenutaka iz duge 20 godišnje povijesti RNB Confusion-a u sklopu foto izložbe, nakon koje slijedi party s gostovanjem DJ CLK koji nam dolazi iz Londona iza kojeg je impresivna karijera sa gostovanjima na BBC 1 Xtra i MTV Base Lounge.

DJ CLK je ujedno bio prvo strano gostovanje na RNB Confusion partyijima davne 2004 godine u klubu Gjuro 2, a poslije i u Piranhi, pa je bilo logično pozvati ga da obilježi „Back In The Day“ tematski party i početak rođendanskog slavlja.

RNB Confusion AGENDA

2003. je bila godina koja je započela u srijedu. Bila je to godina u kojoj je Arnold Schwarzenegger postao guverner Kalifornije, momčad San Antonio Spursa postala novi NBA prvak te godina kada se održao prvi RNB Confusion party u tada legendarnom klubu Gjuro 2.

Od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 5.3.2003. kročio na urbanu scenu, RNB Confusion je izrastao u najuspješniji klupski projekt u Hrvatskoj. Tijekom svoje dvadesetogodišnje bogate povijesti RNB CONFUSION je ugostio vodeća imena domaće i svjetske muzičke i art scene među kojima su Edo Maajka, Bolesna braća, Elemental, Divas, Stoka, Nered, Connect, Nina Badrić, TBF, Frenkie, Hiljson Mandela, High 5, Zembo Latifa, VIP, Ivana Kindl, Montell Jordan, Onyx, Blackstreet, Horace Brown, Nina Sky, Dj Shortee Blitz, Lunar i mnoge druge.

Podijeli događaj: