Rian Wood @ Boogaloo

Rian Wood @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rian Wood @ Boogaloo, 18.03.2023. - 19.03.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

Prošlo je skoro 3 mjeseca od zadnjeg opsjedanja kluba Boogaloo, a nakon takve pauze jedino prihvatljivo je da vas/nas počastimo najjačim artistom kojeg smo imali prilike slušati na našim eventima do sada! Nastavljamo sa dovođenjem novih talenata u usponu koje još nismo imali prilike slušati u Hrvatskoj, a ovaj put u goste dolazi RIAN WOOD!

Dolazi iz Napulja sa više od 20god iskustva, te iako projekt Rian Wood postoji samo 4 god svoju glazbu oduvijek potpisuje samo za velike etikete poput Expel Your Demons, Erturia Beat, NineTimesNine, No Mercy, Innergate Records... Na takvim etiketama kvalitetan rad vođen iskustvom i talentom veoma brzo nađe se na repertoaru najvećih imena kao što su Kobosil, Shlomo, Nico Moreno, Regal, 99999999, Trym i mnogih drugih.
Od malih nogu imao je strast za elektroničkom glazbom slušajući Prodigy i Daft Punk,a prvi doticaj sa DJingom imao je sa samo 15god počevši vježbati na svoje prve ploče, a sa 17 započinje svoje putovanje i kreće svirati javno na manjim lokalnim eventima... Njegov zvuk DJ setova isto kao i produkcije je sve samo ne jednoličan, te utjecaj 90tih odnosno old school rave glazbe iz tog doba je gotovo uvijek prisutan. Može se reći da se bazira na Hard Techno industrijski sound ispunjen elementima koji dolaze iz Neo Rave, Gabber, Schranz i Hard Rave-a. Kada stane iz pulta uvijek donosi intenzivnu energiju i nemilosrdno prenosi na floor gdje nastaje kaos!
Uz headlinera uvijek pomno biramo koga uz naše rezidente pozvati kao lokalnu podršku… Tako prvi puta naš pokret ugostit će Yvonne koja je u kratko vremena svoj Hard Techno zvuk prezentirala po mnogim klubovima diljem Hrvatske i šire! Ne sumnjamo da će nas adekvatno uvesti u večer i tvrdo zagrijati floor za Riana! Dok će nakon njega konce preuzeti s ponosom naša Lalita Kali i odvesti nas na energično Techno/Hard Techno putovanje koje je često začinjeno elementima Trance-a. Closing eventa će odraditi A.R.T. u after set satnici fokusirajući se na groove, te inspiriran old school Technom! Po najavi obećava još jedan beskompromisan obsession rave!

Podijeli događaj: