RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb

RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb

Arena Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb, 13.05.2023. u Arena Zagreb, Zagreb

EXTRA FM I ADRIA EVENT MANAGEMENT
donose

Extra 5th birthday:  Aca Lukas

Arena Zagreb, 13. svibnja 2023. godine, 20:00 sati

 
Pripremamo najveću proslavu na Balkanu! Povodom 5. rođendana Extra FM-a, pripremamo proslavu za pamćenje! Koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda - Ace Lukasa.

Aca Lukas svoju karijeru započeo je početkom 90-ih godina, a tada pa do sada punio je koncertne prostore diljem svijeta. Zbog bogatog opusa hitova poput: „Daleko si“, „Pesma od bola“, „Voliš li me“, „Lična karta“, „Moj život“,…, emocije koju donosi, pozitivne energije i produkcije na zavidnom nivou, Lukasovi koncerti definitivno su „place to be“ gdje god se održavali. Vlasnik je brojnih nagrada, a da u potpunosti zaslužuje status jedne od najvećih regionalnih zvijezda, imat će priliku pokazati i 13. svibnja 2023. budući da organizatori obećavaju proslavu rođendana koja će se zasigurno dugo pamtiti.

Budite dio spektakla koji vam u zagrebačkoj Areni priređuju Extra FM, Aca Lukas i ADRIA EVENT MANAGEMENT.


VAŽNE INFORMACIJE

  • Zbog speficičnog procesa kontrole ulaza, ulaznice kupljene putem www.entrio.hr stranice potrebno je obavezno ispisati na laserskom čitaču! U suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.
  • Osobe s invaliditetom ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su mjesta na ulazu u sektore. Pratnja kupuje najbliže dostupno mjesto na donjim tribinama. Za preuzimanje ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu [email protected]. Bestplatne ulaznice za osobe s invaliditetom nije moguće preuzeti na prodajnim mjestima!
  • Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja na tribinama.
  • Na koncert možete ući na bilo koji ulaz u u Arenu Zagreb. Odaberite ulaz koji je po vašoj procijeni najbliži ili na kojem je najmanja gužva. Prilikom ulaska pripremite svoje ulaznice kako bi se proces samog ulaska što brže odvijao.