Predstava

Predstava "Fešta" u Arsenalu

location-iconArsenal Zadar, Zadar

Predstava

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Predstava "Fešta" u Arsenalu, 24.03.2024. u Arsenal Zadar, Zadar

Dragi naši posjetitelji,
Spremite se za nezaboravno iskustvo jer Vas u Arsenalu 24.03.2024. očekuje vas najveća fešta u gradu! Josip i Josipa, mladi i dobrostojeći par, odlučili su proslaviti svoju godišnjicu braka na spektakularan način, a Vi ste pozvani da budete njihovi gosti i dio ovog jedinstvenog događaja.

Ulazak u kazalište označava Vašu transformaciju u prijatelje, rođake, kumove, poznanike ili poslovne partnere mladog para. Crveni tepih je razvijen, fotoaparati su spremni, i svi ćete postati dijelom njihovog novog obiteljskog albuma.

Josip i Josipa će vas povesti kroz svoju ljubavnu priču, ispričanu s iskrenošću i bez zadrške. Prizori iz njihove prošlosti, ispunjene usponima i padovima, oživjet će pred Vama. Nema skrivanja, jer će svaki detalj njihovog odnosa biti podijeljen s Vama.

Kroz svoju priču, mladi par suočit će se s različitim izazovima zajedničkog života, postavljajući pred Vas najveće zamke ljubavi. No, najveću zamku postavit će jedno drugome, pred Vašim očima. "Fešta ljubavi" nudi humorističan pogled na ljubavne, bračne i rodne odnose, razgrađujući stereotipe kojih često nismo ni svjesni.

Ova predstava ne propituje samo odnos mladog bračnog para, već i odnos između glumaca i publike. Svojim neprestanim uključivanjem publike u scenska događanja, predstava balansira na granici između iluzije i stvarnosti, pretvarajući se u događaj koji ćete pamtiti.

Nemojte propustiti priliku biti dio ove nevjerojatne "Fešte ljubavi". Rezervirajte svoje ulaznice već danas i pripremite se za večer ispunjenu smijehom, emocijama i iznenađenjima!

Vidimo se 24.03.2024. u Arsenalu!

Igraju: Josipa Anković i Josip Ledina
Kostimografija i scenografija: Petra Gulišija
Umjetnička savjetnica na projektu: Anica Tomić

Podijeli događaj: