Peti Kupe Season Closing

Peti Kupe Season Closing

location-iconPeti kupe, Zagreb

Peti Kupe Season Closing

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Peti Kupe Season Closing, 13.07.2024. - 14.07.2024. u Peti kupe, Zagreb

Zagazili smo ozbiljno u ljeto, neki su već na odmoru, a mnogi se još spremamo na to. No, prije odlaska na odmor i pripreme za novu uzbudljivu sezonu okupljamo se na završnom događanju sezone u subotu, 13. srpnja. Dobru sezonu proslavit ćemo uz rezidente i prijatelje kluba te uz vjernu publiku već od predvečernjih sati na terasi, a potom i u klubu.

Za ovu priliku vraća se legendarni Charles Webster, istinski inovator plesnog zvuka i čovjek koji je ostavio dubok trag na svjetskoj sceni. Još jedno svjetsko ime, a i naše, je Petar Dundov koji će i ovog puta biti u misiji prenošenja dubokih emocija putem glazbe.

Jedan od partyja koji je obilježio i ovu sezonu je svakako Dobar House. Zabavu će nam i na samom zatvaranju osigurati agilna ekipa u sastavu: Elena Mikac, Tom Bug i Egzotika DJ's.

Majstor Adriatic Coasting zvuka Pepi Jogarde skuhat će nam još jednu glazbenu deliciju, a nimalo lošiju zabavu skrojit će nam i Imogenov dvojac Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Družimo se u hladu terase, a potom i samog kluba uz osvježavajuće ljetne zvukove i ista takva pića. Posebnu ponudu ovog puta osigurat će Bora vina.

Ulaz je slobodan do 0:30 h.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.