Peti Kupe presents RADIO SLAVE , Felver & Petar Dundov

Peti Kupe presents RADIO SLAVE , Felver & Petar Dundov

Peti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Peti Kupe presents RADIO SLAVE , Felver & Petar Dundov, 28.05.2022. - 29.05.2022. u Peti kupe, Zagreb

Radio Slave, pravim imenom Matt Edwards, rođeni je Londonac s adresom u Berlinu gdje u normalnim vremenima ima rezidenciju u Berghainu. DJ pulta prihvatio se još 1992. u legendarnom londonskom Milk Baru, a nastavio u Ministry Of Sound te na brojnim partyjima u Walesu i Brightonu. Nastupao je pod brojnim aliasima, no najpoznatiji je danas kao Radio Slave. Pod tim imenom potpisuje nebrojena izdanja te remixeve, među inim i za popularne izvođače poput Kylie Minogue.
Svojim jedinstvenim stilom izradio je prepoznatljivi zvuk na svojim izdanjima kojima se još više posvetio u pandemijskim vremenima, objavljujući nebrojene stvari za vlastiti Rekids i druge kuće. Vratio se polako i nastupima diljem svijeta, a prošle je jeseni oduševio energičnim i pamtljivim nastupom u Zagrebu. Uz neupitnu podršku domaćih majstora Felvera i Petra Dundova, takav će glazbeni užitak ponoviti i u Petom Kupeu.
Ulaznice: http://www.entrio.hr/.../peti-kupe-presents-radio-slave...
Radio Slave
https://soundcloud.com/radioslave
Felver
https://soundcloud.com/felver
Petar Dundov
https://soundcloud.com/petardundov