Pellegrino & Zodiaco (live & DJ set)

Pellegrino & Zodiaco (live & DJ set)

location-iconPeti kupe, Zagreb

Pellegrino & Zodiaco (live & DJ set)

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Pellegrino & Zodiaco (live & DJ set), 05.04.2024. - 06.04.2024. u Peti kupe, Zagreb

 

More, kosmos i zvjezdano nebo nad Vezuvom kao sastojci kolektivne katarze sublimirane u ritualu plesa. Takvo nadahnuće crpi Pellegrino, producent, DJ i tekstopisac, čovjek iza napuljske etikete Early Sounds. Ovaj pionir novog zvuka spaja različite glazbene žanrove i atmosfere funka, disca te italo, napolitanske i jazz vibre.

Već na debitantskom albumu 2016. eksperimentira sa zvukovima između disca i afro psihodelike, ali i s obradama kultnih talijanskih pjesama. Svojim live projektom Zodyaco od 2018. stvara ravnotežu svih svojih glazbenih utjecaja na tragu talijanske tradicije disca, jazz-funka, egzotičnog fusiona i mediteranskog misticizma.

Pellegrina je nemoguće etiketirati, jer stalno razvija zvuk tražeći bit mediteranske estetike, kroz zavodljive udaračke ritmove i heterogene glazbene utjecaje koji karakteriziraju njegove eklektične nastupe.

U Petom Kupeu će 5. travnja Pellegrino & Zodiaco nastupiti u live izdanju, a potom će nas Pellegrino počastiti i DJ setom. U cjelonoćnom eventu, u suradnji s Velvet Festivalom, pratit će ga i DJ-i Paloma, Pepi Jogarde i Antonio Zuza.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj: