Peglica i Komandos + Skotni Vrag // KSET

Peglica i Komandos + Skotni Vrag // KSET

KSET, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Peglica i Komandos + Skotni Vrag // KSET, 14.01.2022. u KSET, Zagreb

U KSET-u se 14.1. spaja svemirsko i pakleno, psihodelično i okultno - stižu Peglica i Komandos te Skotni Vragovi na vraški uzbudljivu svirku.
Peglica i Komandos je rokenrol bend iz Zagreba, poslan sa planeta Kefter, koji svira od 2014. godine. Svojim interstelarnim zvucima uništava i najmanje zrake Gadur Gadur carstva koje sije šund na Zemljici. Bend čine Feget Nebesky na gitari i vokalu, dr. Porno na klavijaturama i vokalu, prof. Cvilgad na gitari i vokalu, Vuljakomba na bass gitari i vokalu, te Rštr na bubnjevima.Iza sebe imaju dva studijska i jedno live izdanje - "Kefter Gatha", "Sjeti se rokenrola, govorio je", "Fleševi s Keftera".
Peglica ovaj put leti ravno u KSET, na dobro staro mjesto na kojem se uvijek pržio dobar rokenrol i durge durge su se okretali na ražnju, a sa sobom nose torbu Crva s Ištera, šaku Šihterske mjesečine, nokat crnog vapna i vreću Turskog uglja.
YT: https://www.youtube.com/watch?v=bef3Gzqk_AU
BC: https://peglicaikomandos.bandcamp.com/music
IG:https://www.instagram.com/peglicaikomandos/


Skotni Vrag dolazi iz Virovitice i donosi pogane kitice, a šarolika prezentacija glazbe zadovoljit će svekolike ukuse. Svoj prvi singl Budimpešta, koji ujedno najavljuje njihov debi album „Skotni Vrag”, objavili su u kolovozu ove godine. Sastav benda čine Nikola Milosavljević – gitara i vokal, Josip Šustić – Bass i vokal, Mario Petrinjak – Bubanj i Jakov Koščak – gitara i vokal.
"Odjednom se stvorio. Nije imao ni vrijeme ni mjesto gdje se rodio. Počeo je da stvara neku svoju muziku o temama kojima je želio naći publiku. Za tu misiju uposlio je četvoricu, da prenesu ideju i poruku. Ideja toga imena nikom nije sjela (čak ni majkama članova benda), ali on bješe uporan da počast mu se oda i tako nekako, eto ti benda njegovoga. Kada dođe vrijeme ukazat će se svima vama, ali za početak ćete gledati ova četri vraga: Papa Š. na gitari i vokalu, Monsinjor Luigi što udara o kožu staru, Pater Rodrigo dubine basa na stejđ vam nosi i Kardinal Broz na svemu ostalom kako bi ostali u simbiozi."
YT: https://www.youtube.com/watch?v=0Tx2Fi9dVw4
BC: https://skotnivrag.bandcamp.com/music
IG: https://www.instagram.com/skotnivrag/

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja!
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

 

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora