PARAF + Eksodus

PARAF + Eksodus

Klub Boogaloo, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Pretprodaja 2

Naknada za izdavanje ulaznice: 1.00 EUR po ulaznici

12.00 EUR
(90,41 kn)
-
+
Cijena ulanznice u pretprodaji iznosi 12.00 €. Na dan koncerta će ulaznica koštati 15.00 €.
Osnovica: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Ulaznice: 0.00 EUR
(0.00 kn)
x Naknada : 0.00 EUR
(0.00 kn )
Ukupno:
0.00 EUR
(0 kn)
Osnovica: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Ulaznice: 0.00 EUR
(0.00 kn)
x Naknada : 0.00 EUR
(0.00 kn )
Ukupno: 0.00 EUR
(0 kn)
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za PARAF + Eksodus, 11.03.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

Koncert je odgođen. Novi datum koncerta je 11.03.2023. i nastupaju Paraf i Grč.


Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ako ti novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 31.12.2022. u 23:59h.

 

 

KONCERTNA PROMOCIJA NOVOG LIVE ALBUMA „DELTA LIVE 2022“ I REIZDANJA ALBUMA „IZLETI“ LEGENDARNE RIJEČKE PUNK GRUPE PARAF UZ GOSTE GRČ IZ RIJEKE I EKSODUS IZ ZAGREBA U SUBOTU 17.12.2022. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

 U subotu 17.12.2022. će u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo riječke punk legende Paraf imati nakon ponovnog okupljanja svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu! Ujedno će to biti i promocija njihovog novog albuma uživo nazvanog „DELTA live 2022“ i reizdanja drugog albuma „Izleti“ na vinilu u izdanjima Dallas recordsa.

Na koncertu će svirati obe postave, prva sa Valterom Kocijančićem kao frontmenom, koja je 1980. objavila njihov prvi album „A dan je tako lijepo počeo...“ koji glasi za najbolji punk rock album na ovim prostorima i druga postava s vodećim ženskim vokalom, kada je Pavica Čabrijan aka Vim Cola zamijenila Valtera Kocijačnića i objavili su album „Izleti“ (1981) koji slovi za jedan od najboljih post punk tj novovalnih albuma na ovim prostorima i album „Zastave“ (1984) koji je jedan od prvih post punk dark albuma na ovim prostorima. Tako će Paraf proći kroz cijeli svoj opus i odsvirati sve svoje hitove od punk himni sa prvog albuma „Na tragu“, „Narodna pjesma“, „Perpekstiva“, „Visoki propisi“, novoalne hitove sa drugog albuma „Pobuna bubuljica“, „Želim biti vojnik“, „Ružan san“, sa trećeg „Željko“, „Zastave“,.... naravno tu će biti i „Rijeka“ i „Moj život je novi val“ koje su objavljene tada na singlu a nalaze se i na reizdanju prvog albuma, pa nikad objavljena „Goli otok“, pa „Fini dečko“, prvi singl sa Vim Colom koji je također izašlo samo kao singl a sada se nalazi i na reizdanju drugog albuma „Izleti“ kao i nikad objavljena „Praznik“. Pored poznatog opusa će Paraf odsvirati i svoje nove pjesme „Bez lica“, „Dosta!“ i „Novi Berlin“. Frontmeni Valter Kocijančić i Vim Cola, originalni basist Zdravko Čabrijan -  Zdrave i original klavijaturist Raul Varljen su sada pojačani od strane izvrsne Ive Močibob na vokalima, uvijek furioznog Vlade Simcicha Vave (ex Laufer) na gitari, Denija Šesnića na drugoj gitari, te Alena Tibljaša na bubnjevima, tako da Paraf sada uživo zvući močnije nego ikada!

 

Početkom travnja ove godine kultni je Paraf, u riječkom Exportdrvu održao koncert na kojem su predstavili pored materijala sa svoja tri legendarna albuma i prvi put uživo izveli nove materijale među kojima je publika imala priliku čuti 'Bez lica', ‘Dosta!’ i ‘Novi Berlin’ i sve to snimili audio i video te će uskoro izaći live album sa tom snimkom pod nazivom "DELA live 2022". Prvi live video uradak sa toga koncerta Parafi predstavljaju pjesmom ‘Želim biti vojnik’, originalno s albuma “Izleti”.

 

Kao posebni gosti će na ovom koncertu nastupiti još jedne riječke legende, bend koji na žalost nije imao sreću objavit album u ono vrijeme, ali su i bez toga upisani zlatnim slovima u povijest riječke, hrvatske, a i ex YU alternativne rock scene, kontraverzna grupa Grč. Grč postoje od 1982. godine, a nihov album prvijenac „Sloboda narodu“ koji je trebao izaći na vinilu 1987. izlazi tada samo na audio kazeti, no njihove dvije pjesme se ipak pojavljuju na riječkoj legendarnoj kompilaciji „Rijeka, Paris, Texas“. Grupa se nakon toga radi raznih tenzija razilazi. Godine 2008. Grč izdaje svoj prvi CD – „Još ima krvi“ na kojem se nalazi 16 pjesama koje su presjek njihovog rada od početka tj „Slobode Narodu“ do tada, nakon toga napokon izlazi i „Sloboda narodu“ na vinilu, a u bend dolazi gitarist Orijene Modrušana – Orija i Grč postaje ponovo aktivniji. Grč slovi za kontraverzan bend sa glazbom inspiriranom post punkom, morbidnim tekstovima i performaceima na koncertima koje izvodi riječka legenda, frontmen Zoran Štajduhar – Zoff.

Prvi će na pozornicu izaći zagrebački old school punk rock bend Eksodus koji je također u svojoj prvoj fazi svirao sredinom osamdesetih, točnije od 1983. do 1987. te prešao iz punk rock faze u post punk fazu kao i Paraf. Ponovo su se okupili 1998. i od tada sviraju svoj stari kao što su napravili i novi materijal.

 

Vrata se otvaraju u 20 sati, Eksodus će izaći na pozornicu u 20:30, Grč u 21:30,  a Paraf u 22:30 sati. Cijena ulaznica iznosi 90 kn u pretprodaji te 110 kn na dan koncerta.