Otvorenje plesne godine X CMOK Showcase w/ Ian Pooley, Felver, Runy

Otvorenje plesne godine X CMOK Showcase w/ Ian Pooley, Felver, Runy

location-iconPeti kupe, Zagreb

Otvorenje plesne godine X CMOK Showcase w/ Ian Pooley, Felver, Runy

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Otvorenje plesne godine X CMOK Showcase w/ Ian Pooley, Felver, Runy, 19.01.2024. - 20.01.2024. u Peti kupe, Zagreb

Odmorni nakon brojnih uzbuđenja na kraju 2023., otvaramo novu plesnu godinu 19. siječnja uz prijatelja Runyja i njegov projekt CMOK. Svu svoju energiju Runy je uložio u istoimeni klub u rodnoj Crvenki, a uspjeh u maloj sredini pretočio je i u Novi Sad gdje vodi poznati i nagrađivani klub Tunnel u Petrovaradinskoj tvrđavi. Udomaćio se već i u Hrvatskoj gdje je stvorio zavidan krug poklonika, pa tako i u Petom Kupeu.

Za prvi CMOK Showcase odabrao je omiljena imena na domaćoj sceni u čijoj smo interakciji uživali nebrojeno puta. Nadaleko poznat kao DJ i producent, Ian Pooley u posljednje vrijeme ponovno žari i pali svjetskim plesnim podijima. Upravo ovih dana obilježio je 50. rođendan kojeg dolazi proslaviti i u Zagreb s ovdašnjim prijateljima. Niz svojih uspješnih projekata i nastupa nastavlja i Felver koji je godinu dočekao dojmljivom svirkom kraj šibenske katedrale.

Runy vjeruje kako DJ mora biti srčan, mora osjetiti ljude, približiti im muziku i izazvati dublje emocije. Sinergija ove trojice prijatelja i strastvenih poznavatelja muzike jamči nam upravo takav doživljaj i nezaboravan početak još jedne plesne godine.

Podijeli događaj: