[OTKAZANO] Las Vegas show Chrismas Edition

[OTKAZANO] Las Vegas show Chrismas Edition

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za [OTKAZANO] Las Vegas show Chrismas Edition, 05.12.2019. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od 29.11.2019. (petak) isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online povrat će biti automatski izvršen, te će kupci dobiti mail obavijest o istom. U slučaju dodatnih pitanja slobodno se javite na [email protected]

* * *

Nakon prvog rasprodanog Las Vegas showa, održanog ove godine u Laubi sa 1200 gostiju, ovaj jedinstveni show donosi raskoš, vatromet, poznata imena i puno dobre zabave u Tvornicu Kulture 5.12. Christmas Edition!!

Las Vegas show se od drugih tematskih događanja izdvaja svojim programom koji je izuzetno zabavan, dinamičan i šaren. Kroz šest tematskih dijelova showa na koje je podijeljen (Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Christmas songs) uživat ćete u posebnim izvedbama poznatih klasika poput "Suspicious Minds", "Fly Me to the Moon", "Let's Twist Again", "Crazy Little Thing Called Love" i dr.

Domaćin showa bit će Robert Mareković, lider banda Swingers i cijenjeno radijsko voditeljsko ime. Band je sastavljen od 11 članova, stoga se mogu očekivati fantastični aranžmani poznatih glazbenih brojeva.
Ovaj glazbeno artistički koncept sa sobom donosi realističnu scenografiju, nezaobilazne i prekrasne plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, akrobate, vatromet, čak i plesnu školu swinga za sve zainteresirane posjetitelje!

Veliki hit prvog Las Vegas Showa bilo je 250 vjenčanih parova, stoga se i ove godine priprema kapelica u kojoj će imitator Elvisa Presleya "vjenčati" sve parove koji to budu željeli. Za uspomenu će dobiti i Las Vegas certifikat kao potvrdu "vjenčanja", te sliku iz photo bootha.

Sam Las Vegas show traje nešto više od 150 minuta, nakon čega će plesni podij do ranih jutarnjih sati zagrijati DJ gost iznenađenja.
Ukoliko ste ljubitelji raskoša i fantastične glazbe, nikako nemojte propustiti ovaj show koji se rijetko može vidjeti i čuti.

Ulaz se otvara u 19.30 sati, a koncert počinje u 21 sat.

Podijeli događaj: