One Drop Music presents DENIS HORVAT, GLOWAL and Alicia Hahn

One Drop Music presents DENIS HORVAT, GLOWAL and Alicia Hahn

location-iconPeti kupe, Zagreb

One Drop Music presents DENIS HORVAT, GLOWAL and Alicia Hahn

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za One Drop Music presents DENIS HORVAT, GLOWAL and Alicia Hahn, 04.11.2023. - 05.11.2023. u Peti kupe, Zagreb

Denis Horvat - Techno vizionar

Rođen u Hrvatskoj, odrastao u Danskoj. DJ i producent iz Kopenhagena.
Denis Horvat brzo je postao vruća tema u underground glazbenoj industriji, sa svojim prepoznatljivim melodičnim zvukom. Samoobrazovani producent s glazbenom pozadinom kao bubnjar, postavio se na kartu izdanjima na Innervisions, Afterlife i Diynamic.

Unatoč činjenici da se u ranim godinama svoje karijere fokusirao na produkciju, Denis se brzo etablirao kao vrhunski DJ. Fokusirajući se na detaljne trake, s odabirima koji pričaju priču od početka do kraja, njegovi setovi rezultirali su time da Horvat sada redovito dijeli booth s nekim od najcjenjenijih svjetskih DJ-a, uključujući Âmea, Dixona, Macea Plexa, Tale of us ili Kevin De Vriesa.

INNERVISIONS i AFTERLIFE renomirane su etikete koje predstavlja Denis Horvat, a odnedavno i svoju samostalnu Vokabularium.
Denis Horvat, ime koje je zauvijek ostavilo svoj pečat na svjetskoj elektronskoj sceni, istinski je melodični tehno vizionar. Njegova muzika seže daleko izvan okvira konvencionalnog tehna, stvarajući duboku emotivnu vezu sa slušateljima. Denis je postao sinonim za suptilne harmonije, duboke bas linije i nevjerojatne zvučne pejzaže. Nakon nekoliko godina intenzivnog rada, njegova vizija je postala jasna - spojiti melodične elemente s tehno ritmovima kako bi stvorio jedinstven zvuk koji osvaja dušu slušalaca.
Osvajajući svjetsku scenu Denis Horvat je brzo osvojio srca publike širom svijeta svojim izvanrednim live i DJ nastupima. Nastupao je na renomiranim festivalima i klubovima, dijeleći pozornicu s velikanima elektronske scene. Njegova kombinacija tehničke vještine i emocionalne povezanosti s publikom čini ga nezamjenjivim nastupajućim umjetnikom.

Denis Horvat nije samo DJ i producent, već i umjetnik koji duboko razumije moć zvuka. Njegova muzika ima moć da vas odvede na emocionalno putovanje i stvori trenutke koji se urezuju u pamćenje. Njegov utjecaj na melodični tehno je neosporni dokaz da muzika može biti više od zvuka - ona može biti iskustvo koje dira dušu.

Talijanski producenti Fabio Giannelli i Alessandro Gasperini spajaju snage kao umjetnički dvojac GLOWAL. U svojim produkcijama koje sjedaju za dušu, ovaj dvojac isprepliće očaravajuću atmosferu zaraznim ritmovima i emotivnim vokalima za stvaranje jedinstvenog zvučnog identiteta. Ubrzo nakon probijanja na sceni, Glowal je uspio zarobiti maštu ljubitelja elektronske glazbe, etablirajući se kao dinamični, melodični i inspirativni dvojac.
GLOWAL ima iza sebe izdanja s renomiranim izdavačkim kućama kao što su Afterlife, Innervisions, Upperground, Zamna Records, Diynamic, Armada Music, Sapiens i vlastiti imprint Sementa. Perfekcionisti u srcu, ponosni su u izradi svojih traka i ukrašavanju njihovim lirizmom koji potiče na razmišljanje, ujedno i zaštitni znak dizajna njihovog zvuka. Njihov jedinstven dodir doveo je do toga da njihove produkcije vrte Dixon, Maceo Plex, Tale Of Us, Solomun, Âme, Fideles, Artbat i mnogi drugi.
Duo je sve traženiji, s rasporedom turneja na kojima nastupaju na globalnim pozornicama uključujući Tomorrowland, Extrema Outdoor, Zamna Festival i svjetskim klubovima i kultnim mjestima kao što su Watergate, Fabric London, Klein Phönix, Soho Garden, HÏ Ibiza....
Vođeni nemilosrdnom predanošću, urođenom briljantnošću i nepokolebljivom strašću prema svom zanatu.

ALICIA HAHN mlada je i izuzetno talentirana Njemačka producentica i DJ-ica. Nakon što je stekla klasično glazbeno obrazovanje proširila je svoje granice u nove glazbene žanrove s progresivnim melodijama i s veseljem stvara i vrti elektronsku plesnu glazbu.
Njezin duboko emotivan i energičan karakter omogućuje joj da prenese svoj glazbeni svijet na jedinstven način.
Već je dijelila pozornicu s imenima kao što su Adriatique, Mathame, Enrico Sangiuliano, Miss Monique ili Kas:st u prestižnim klubovima kao što su Forum Club u Izraelu, Galerie Kurzweil u Darmstadtu u Njemačkoj, Ritter Butzke u Berlinu u Njemačkoj ili u svjetski poznatom Hafen49 Mannheimu u Njemačkoj, iako je njezino putovanje tek počelo.

Podijeli događaj: