One Drop Music presents After Affair - Kristijan Molnar - Pepi Jogarde

One Drop Music presents After Affair - Kristijan Molnar - Pepi Jogarde

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za One Drop Music presents After Affair - Kristijan Molnar - Pepi Jogarde, 11.03.2023. - 12.03.2023. u Peti kupe, Zagreb

One Drop Music nakon uspješnog lansiranja u studenom prošle godine, u svojem drugom izdanju predstavlja najbolje od regionalnih DJ-a, predvodnika novog klupskog zvuka iz Beograda, Sarajeva i Zagreba. Iz radionice sarajevskog dvojca After Affair nestrpljivo čekamo sve produkcijske novitete, a posebno njihov novi koncept nastupa Hybrid DJ set. Kristijan Molnar je na domaćem terenu kada se radi o zagrebačkoj publici koja sve njegove setove poprati cjelonoćnim plesom i punim klubom, a znalo se potegnuti i do Beograda, kao npr. za Kristijanov set na Boiler Room Beograd. Što reći o Pepiju da Zagreb ne zna? Volimo ga kao prijatelja, jedinstvenu osobu, winemakera, kuhara, muzičkog entuzijasta, ali možda najviše volimo ga tamo gdje uvijek daje cijelog sebe, na svojim legendarnim setovima.

11.03. u Subotu u Petom Kupeu od 22.30 čeka vas poslastica sezone, najbolje od regionalnih DJ-a, miljenika domaće publike!

Podijeli događaj: