[ODGOĐENO] Mortal Kombat

[ODGOĐENO] Mortal Kombat

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

 

Koncert je odgođen.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu.

Mortal Kombat
subota, 28.03.2020
Boogaloo, ZG
ulaznice: 50/60kn
support: ???

 

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže 28. ožujka u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

Mortal Kombat – „Devedesete“ (Uživo 2019)
???? https://www.youtube.com/watch?v=hO2CAkAqCfE

U deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, izdan prošle godine, riječima benda je "žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada". Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda (http://mortalkombatbend.com/). Najavljeni veliki koncert 28. ožujka u Zagrebu, bit će i prva postaja benda ove godine u Hrvatskoj, iza čega im slijedi i već potvrđeni nastup u kolovozu na ljetnom open air festivalu Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru.

Mortal Kombat – „Rijaliti“
???? https://www.youtube.com/watch?v=CmwSVJhrxts

ULAZNICE:
U pretprodaji 50 kuna, na dan koncerta 60 kuna.

Pretprodajna mjesta:
• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
• Rockmark (Berislavićeva 9)
• Entrio.hr - http://bit.ly/mortal_kombat_zg

-------------------
Dostava Zvuka