Monsters of Metal u Rijeci!

Monsters of Metal u Rijeci!

Pogon Kulture, Rijeka

O događaju

Događaj je odgođen i novi datum održavanja je 23.10.2020.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 16.10.2020.

Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⚡️ MONSTERS OF METAL ⚡️
petak, 13.03.20., Pogon Kulture
Black Metallica Tribute Band
Piece of Maiden - Iron Maiden tribute band
After ⚡️ Metal Fešta ⚡️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

???? 66 komada akcijskih božićnih ulaznica po 60 kn u prodaji do isteka zaliha ili 31.12.
???? pretprodaja 70 kn
???? na dan koncerta (ako ostane) 90 kn
@ The Beertija - Rijeka, Dallas Music Shop Rijeka.
Online:

Black Metallica tribute band formiran je ne tako davne 2016. godine, a čine ga vrhunski muzičari, zakleti fanovi Metallice koji su poželjeli kroz nezaboravne festivalske i klupske nastupe svoju ljubav prema Metallici prenijeti na mnogobrojnu publiku. Zahvaljujući vrhunskoj svirci i odličnom performansu Black Metallica Tribute gotovo preko noći stiče ogromnu popularnost među fanovima Metallice i postaje jedan od najtraženijih Metallica Tribute bandova u Europi, o čemu svjedoče brojni koncerti koje bend održava u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Rumunjskoj, Bugarskoj, Makedoniji, Srbiji, itd.
Nevjerojatna fizička sličnost frontmena Black Metallica Tribute banda sa James Hetfieldom i sjajna svirka benda ostavit će sve prisutne bez daha i učinit će da se osećate kao da ste na
koncertu originalne postave Metallice!

Piece of Maiden čine bijesni Iron Maiden fanovi i vrhunski metal glazbenici čiije sviračko umijeće i iskustvo stavlja ovaj bend na tron najvećeg europskog Iron Maiden tribute benda!
Frontmen ovog tribute diva je Bogi Manić, čiji vokal nevjerojatno podsjeća na vokal velikog Brucea Dickinsona, a mladenački podnosi i najteže i najviše dionice najvećih hitova jednog od najvećih metal bendova na svijetu!

Dođi na najveću metal feštu u gradu!