profile-page-header
Lokacija

POGON KULTURE

location-icon Strossmayerova 1, Rijeka - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Strossmayerova 1, Rijeka - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Rijeka ima svoj pravi pravcati Pogon Kulture!

Pogon Kulture je okupljalište zaljubljenika u najbolju domaću i stranu glazbu, može primiti preko 600 ljudi! Mjesto za ples, zabavu i proslavu, svojim posjetiteljima svakodnevno priprema bogat umjetnički program. Pogon Kulture Rijeka platforma je za sve muzičare i oni koji to žele postati.

Neka od poznatih imena koja su nastupala u Pogonu Kulture Rijeka su Darko Rundek, Hladno pivo, Silente, Nipple People i Kočani orkestar. Ekipa Pogona Kulture Rijeka priprema ti nove glazbene poslastice, i zato stay tuned!

Pogon Kulture Rijeka za mnogo je naših posjetitelja stvorio neke od najljepših uspomena. Nebrojeni koncerti, partyji i proslave, dogodili su se upravo tamo! Žanrovski neopredjeljen, odskočna je daska velikom broju mladih izvođača koji svoje prve korake naprave upravo kod nas.

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Pogonu Kulture Rijeka, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.