NOVA 101 GODINA

NOVA 101 GODINA

Tvornica kulture, Zagreb

O događaju

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da su posljednja tri dočeka bila rasprodana prije nego smo otvorili ulaz.

Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji zagrebački klub - Tvornica kulture i najslušaniji radio - Radio 101 – te yem, event agencija koja iza sebe ima preko 250 koncerata, više od dva a manje od šest festivala, mnoštvo DJ programa i silent partyja diljem Hrvatske.

Glazbeni mashup u velikom pogonu će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas.
Ove godine kao pojačanje ponovno dovodimo jednog od najboljih zagrebačkih DJ-a i našeg najčešćeg suradnika > DJ Indyja.
Indy je rezident u Katranu ( Hypnotize), te čest gost na #sutrajesubota, RNB Confusionu kao i In Da Klub & Dobra šema programima.

Mali pogon okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina.
Indie, synthpop, gitare, alt rock pjesme za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Kultni zagrebački Radio 101 već godinama napaja uši sjajnom glazbom, a i ovoga puta glazbu koja struji radijskim valovima sluša se na najluđem i najvećem klupskom dočeku.

Ulaznice

U ponudi su pojedinačne i grupne ulaznice.
Pojedinačne ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2017. godine cijena će iznositi 55 kn, a po ulasku u 2018. se penje na 70kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13