Neki to vole vruće u Tvornici

Neki to vole vruće u Tvornici

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica

1.00 EUR

18.00 EUR

(135,62 kn)

Ulaznice:

0.00 EUR

(0.00 kn)

x Naknada :

0.00 EUR

(0.00 kn )

Ukupno:

0.00 EUR

(0 kn)

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Neki to vole vruće u Tvornici, 20.10.2023. u Tvornica Kulture, Zagreb

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije - oni su Neki to vole vruće i spremni su da 20. listopada napune zagrebačku Tvornicu kulture. Bit će to prava prilika da se okupi ''jeans generacija'' i da se napravi pravi tulum s predznakom 80-ih.
"Posebno se veselimo velikom tulumu u Tvornici. Pripremamo vam nekoliko iznenađenja, ali glavni nam je cilj napraviti rođendanski koncert za pamćenje." - rekao je Šomi, jedan od članova popularnog dvojca.

"Teška vremena, prijatelju moj", "Kakva noć", "California'', ''Bojler"... samo su neki od bezvremenskih hitova koje će bend otpjevati u Tvornici. Odlučili su nastupiti u proširenom, raskošnijem izdanju, a tulum za 35. rođendan benda namjeravaju i snimiti i naknadno objaviti.
 
"Naše pjesma i nakon više od 30 godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih" - rekao je Džimi.

Šomi i Džimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti.

Podijeli događaj: