Mortal Kombat

Mortal Kombat

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mortal Kombat, 23.04.2022. u Klub Boogaloo, Zagreb

Mortal Kombat
subota, 23.04.2022.
Boogaloo, ZG
ulaznice: 50/70kn

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže 28. ožujka u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

Mortal Kombat – „Devedesete“ (Uživo 2019)

U deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, izdan prošle godine, riječima benda je "žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada". Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda (http://mortalkombatbend.com/). Najavljeni veliki koncert 28. ožujka u Zagrebu, bit će i prva postaja benda ove godine u Hrvatskoj, iza čega im slijedi i već potvrđeni nastup u kolovozu na ljetnom open air festivalu Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru.

Mortal Kombat – „Rijaliti“

ULAZNICE:
U pretprodaji 50 kuna, na dan koncerta 70 kuna.

Pretprodajna mjesta:
• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
• Entrio.hr

Sve kupljene ulaznice za koncert koji se trebao održati 28.03.2020. - vrijede i za ovaj koncert.

-------------------
Dosta♡a Zvuka

Podijeli događaj: