Mortal Kombat

Mortal Kombat

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

Mortal Kombat

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mortal Kombat, 09.03.2024. - 10.03.2024. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

MORTAL KOMBAT
subota, 09.03.2024.
Tvornica Kulture, Zagreb
gosti: ...


Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom Boogaloou, beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat dolazi 9. ožujka 2024. u Veliki pogon Tvornice kulture u sklopu promocije svog petog studijskog albuma koji će biti objavljen krajem prosinca.

Na sceni već više od desetljeća, Mortal Kombat tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznosi oštru kritiku modernog društva. Domaća publika, iz godine u godinu sve brojnija, zaželjela je Mortal Kombat u većem klupskom prostoru jer se za prošlogodišnji koncert u Boogaloou tražila karta više.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na YouTubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

U deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo, a u Tvornici kulture predstavit će svoj peti studijski album koji će objaviti krajem prosinca na službenoj stranici benda.


Ulaznica: 10€ do 31.12.
- Dirty Old Shop (Tratinska 34)
- Entrio.hr: https://bit.ly/MortalKombatTvornica

Cijena Earlybird ulaznica iznosit će 10 eura do 31. prosinca, nakon toga cijena ulaznice će biti 13 eura, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 15 eura. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 34) i putem Entrio sustava.

----------------
D♡Z

Podijeli događaj: