Mortal Kombat

Mortal Kombat

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mortal Kombat, 11.03.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

Mortal Kombat
subota, 11.03.2023.
Boogaloo Zagreb

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže 11. ožujka u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

Mortal Kombat – „Devedesete“ (Uživo 2019)
www.youtube.com/watch?v=hO2CAkAqCfE

U četrnaest godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, riječima benda je „žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada“. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda (http://mortalkombatbend.com/).

Mortal Kombat – „Rijaliti“
www.youtube.com/watch?v=CmwSVJhrxts

ULAZNICE:
65kn (do 31.12.2022.)
9€ (od 1.1.2023.)
11€ (na dan)

Pretprodajna mjesta:
• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
• Entrio.hr

Podijeli događaj: