Entrio

Monika Kruse @ Boogaloo

Monika Kruse @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Main Floor

● MONIKA KRUSE _ terminal m, electric avenue recordings | GER
● DJ JOCK
● SHIPE

Small Floor

● MATYA
● SENNO

INFO :

MONIKA KRUSE
Njen prvi autorski rad je izašao 1995.godine uz pomoć Richard Bartz-a poznatog i kao Acid Scout, i od tada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju.
Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi.
2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album 'Panorama' koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam da naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.
Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je par godina aktivnija nego ikad. Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih dosad najboljih traka, a nastupala je na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama.