Massimo u Areni Zagreb

Massimo u Areni Zagreb

location-iconArena Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Massimo u Areni Zagreb, 05.11.2022. u Arena Zagreb, Zagreb

Massimo je tijekom proteklih godina uspješno napunio i rasprodao brojne dvorane u Hrvatskoj – Šalatu, Dom sportova, nekoliko dvorana Lisinski, riječki centar Zamet, splitsku Spaladium Arenu, Gripe, Sustipan, pulsku Arenu… a sada je vrijeme za onu najveću Arenu – Zagrebačku.

Točno šest mjeseci uoči spektakla Massimo najavljuje koncert karijere - 5. studenog 2022. jedan od ponajboljih glasova regije stiže u Arenu Zagreb! Nakon brojnih hitova koji su njegovu glazbu približili svim generacijama Massimo se odlučio na veliki korak, okupio je vrhunsku ekipu i priprema glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti. U zagrebačkoj Areni uz prijatelje, goste, svoj vrhunski bend, produkciju na svjetskoj razini održat će 5. studenog krunski koncert.
"Dugo ovo planiramo i iako nam je život razne izazove stavio na pladanj, odlučili smo se na ovaj veliki korak. Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi i da uz glazbu proslavimo sve što nas veseli u životu" - najavio je Massimo svoj najveći koncert.

Nakon rasprodanih koncerata u gotovo svim dvoranama u Hrvatskoj i regiji, brojnih nagrada i priznanja, deset Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu ne čudi što se Massimo odlučio publici prirediti spektakl i u Areni Zagreb. A kako bi publici pružio nezaboravnu večer muziciranja i umjetnosti oko sebe okuplja najbolju ekipu i goste koje će tijekom nadolazećih šest mjeseci predstaviti publici.
Ulaznice za spektakl u prodaju su puštene točno šest mjeseci prije koncerta - 5. svibnja i dostupne su ekskluzivno na Entrio.hr.

Kao posebni partneri na ovom projektu svoje snage udružili su Top radio, RTL Televizija i Aquarius records kako bi Massimovim fanovima priuštili nezaboravnu večer. Uz partnera, zagrebački Top radio, publici je Massimo osigurao i priliku da među prvima dođu do povoljnijih ulaznica za parter, pa se uz poseban promo kod dvije ulaznice za parter mogu kupiti za 150 kuna. Sve što je potrebno je slušati Top radio i pratiti njihove društvene mreže kako biste dobili promo kod koji upisujete prilikom online kupovine ulaznice. Ponuda će biti kratkotrajna i dostupna samo za online kupovinu.

VAŽNE INFORMACIJE:

Ulaznice kupljene putem www.entrio.hr stranice potrebno je obavezno ispisati na laserskom čitaču! U suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su mjesta na ulazu u sektore. Pratnja kupuje najbliže dostupno mjesto na donjim tribinama. Za preuzimanje ulaznica za osobe u invalidskim kolicima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu [email protected].

Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.

Na koncert možete ući na bilo koji ulaz u u Arenu Zagreb. Odaberite ulaz koji je po vašoj procijeni najbliži ili na kojem je najmanja gužva. Prilikom ulaska pripremite svoje ulaznice kako bi se proces samog ulaska što brže odvijao.

Na koncert je zabranjeno unositi: 
- hranu i piće 
- kišobrane
- fotografsku opremu

Kupcima ulaznica za sektore VIP loža i VIP saloni osiguran je parking u kompleksu Arene Zagreb.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi, a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno Arenu Zagreb.

Podijeli događaj: