LOUD Hennessy LIVE

LOUD Hennessy LIVE

location-iconJohann Franck, Zagreb

LOUD Hennessy LIVE

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LOUD Hennessy LIVE, 11.11.2023. - 12.11.2023. u Johann Franck, Zagreb

🎤 Najavljujemo LOUD Hennessy LIVE, nezaboravno koncertno iskustvo u klubu Johann Franck! 🎵

Eary bird ulaznice po cijeni od 10 €

Regularne ulaznice 15 €

Svoju ulaznicu na šanku možete zamijeniti za Hennessy Ginger welcome drink koje osigurava Hennessy.

VIP stolove rezervirajte na broj telefona 095 816 7665

Obavezna je kupovina četiri ulaznice po stolu. VIP ulaznica uključuje visoki stajaći stol. Obavezna je konzumacija jednom VIP paketa pića po stolu. Dostupni paketi pića:
1. Moët & Chandon Impérial Brut, Hennessy Very Special , 8 x Fever-Tree Ginger Ale
2. Hennessy V.S.O.P, Hennessy Very Special, 6 x Fever-Tree Ginger Ale
Vaše pakete pića možete osigurati putem kontakt broja  095 816 7665

Pripremite se i zaronite u svijet dobre zabave, plesa, glazbe i nastupa koji će vas oduševiti. Da, došao je i taj trenutak kada s ponosom predstavljamo LOUD Hennessy LIVE, nezaboravni koncertni program iza kojeg stoji LOUD DIGITAL music agency. Pridružite nam se 11. studenog 2023. godine od 23:00 h u zagrebačkom klubu Johann Franck, u show-u koji će vas oduševiti kao niti jedan do sada.

🎉 Detalji događaja:

Datum: 11.11.2023.

Vrijeme: 23:00 h (otvaramo vrata / početak programa)

Mjesto: Johann Franck, Zagreb

Ivan Vukušić kao Host of the evening, provesti će vas kroz lineup najboljih Hip Hop izvođača, kako etabliranih tako i novih, na veličanstvenoj pozornici kluba Johann Franck🎶 uz nastupe:

🎤 Nuzpojave

🎤 Showtime

🎤 El Patron

🎤 Rols Roks i Giovane

🎤 Rap Ribery

🎤 Zambo Latifa

🎤 Mili (BG)

🎤 Nered 

🎤 Connect

Kompletan experience dižemo na novi level s nestvarnim koreografijama plesne grupe Transform koji će sigurno zapaliti pozornicu. Tu je i poseban gost iz Beograda - fenomenalni Mili, spreman da izvede sve top singlove i raspleše klub.

🎉 Što vas čeka:

Ovaj događaj posvećen je glazbi; to je slavlje 50 godina povijesti Hip Hopa. Pripremite se za plesnu atmosferu gdje se beatovi, stihovi i kultura spajaju u jedan doživljaj. Dok partyamo i plešemo uz nove klubske hitove, ustvari nazdravljamo prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Hip Hopa.

Čekaju vas brojna iznenađenja i nagrade uz piće dobrodošlice koje Hennessy ekskluzivno priprema za sve koji su kupili kartu. Svoju kartu na šanku možete zamijeniti za Hennessy Ginger welcome drink.

Osim toga, ova noć je i promocija LOUD DIGITAL Glazbene Agencije, koja već godinu dana radi s izvanrednim izvođačima kako bi njihovi talenti došli do izražaja.

🎫 Ulaznice i više informacija:

Eary bird ulaznice po cijeni od 10 € kupite odmah jer nakon toga će im pretprodajna cijena biti 15 €. Topla preporuka da svoje ulaznice nabavite na vrijeme!

Svoju ulaznicu na šanku možete zamijeniti za Hennessy Ginger welcome drink koje osigurava Hennessy.

Označite datum - 11. studenog - i pripremite se za LOUD Hennessy LIVE, nezaboravno koncertno iskustvo koje vas čeka u klubu Johann Franck. LOUD je doživljaj, LOUD je nešto više od glazbe, LOUD je ekipa; LOUD je pokret.

#LOUDHennessyLIVE #HipHop50 #LOUDDigital

VAŽNO - Događaj je ISKLJUČIVO 18+. Ulaz osobama koje nisu punoljetne bit će odbijen!

Podijeli događaj: