profile-page-header
Lokacija

JOHANN FRANCK

location-icon Trg bana Josipa Jelačića 9, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Trg bana Josipa Jelačića 9, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Johann Franck sinonim je za najbolju kavu, hranu i zabavu!

U samom srcu Zagreba, na Trgu Josipa Jelačića, nalazi se nasljednik otmjene „starogradske dame“, Gradske kavane. Johann Franck svojim modernim konceptom uređenja interijera, kao i svojim sadržajem, obraća se širokoj urbanoj publici. Iako pod novim imenom, Johann Franck zadržava stari izgled kavane koji kombinira sa suvremenim arhitenktonskim rješenjima. Preuređeni prostor ipak zadržava veliki dio originalnog izgleda kavane koji svjedoči o bogatoj zagrebačkoj povijesti te značaju i tradiciji zagrebačkih kavana.

Širok izbor mljevenih kava gostima Johanna Francka dostupan je u svako doba dana. Ovaj novi koncept kavane Johann Franck temelji se na revitalizaciji uloge i statusa koji je ova kultna zagrebačka lokacija nekada uživala kao centar društvenog života grada. Nova ponuda i program Johanna Francka osmišljeni su u duhu modernoga vremena i suvremenoga načina zabave; urbani, zabavni i kulturni sadržaj koji uključuju live koncerte i DJ nastupe, plesnjake, izložbe, promocije knjiga, projekcije klasičnih filmova i tematske večeri.

Johann Franck ti nudi sve. Pijuckanje kave s pogledom na glavni zagrebački trg, dok ti ručak priprema poznati Chef Mate Janković. A ako se navečer zaželiš dobre zabave, naš noćni klub uvijek pršti najboljim party idejama! Summer Alert Party, Spring Break i Kukusov Live koncert, samo su neki od primjera fenomenalnih večeri koje su se održale u Johannu Francku. Johann Franck otvoren je od ponedjeljka do nedjelje, od 08:00h - 02:00h.

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Petom Kupeu, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji