Locco Motion Session 11

[OTKAZANO] Locco Motion Session 11

location-iconPeti kupe, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Locco Motion Session 11, 06.06.2023. - 07.06.2023. u Peti kupe, Zagreb

Trojka koja je 16. svibnja zbog kiše bila spriječena isporučiti novu dozu vrhunske improvizacije učinit će to u utorak, 6. lipnja. Neodoljivu muziku uživo stvarat će majstori live improvizacijske scene:

Luka Čapeta - gitara
Jerko Jurin - bubnjevi
Marino Vinja - bas

Velikim stopama na scenu je već prije nekog vremena stupio mladi gitarist Luka Čapeta. Nakon školovanja u Austriji, vrlo je aktivan na live improvising sceni te je stalni član ili surađuje s brojnim bendovima i projektima, poput bendova Dunjaluk, Živa Voda, MILK, Mary May i Trokut.

Jerko Jurin je mladi perspektivni bubnjar koji je na electronic jazz scenu stupio s bendom Trokut, s kojim nastupa na prestižnim europskim festivalima i klubovima, poput Jazz festivala Ljubljana, Jantar Jazz festivala Gdańsk i Telekom Electronic Beats Festivala. Fluidan je u jazzu kao i u live electronic improviziranoj glazbi, gdje je se etablirao kroz Future Lounge sessions.

Basist Marino Vinja jedan je od najaktivnijih mladih domaćih glazbenika. Jednako se dobro snalazi u popu, funku, afrobeatu te live electronic improviziranoj glazbi. Svira u bendovima Detour, DemeNtronomes, marisol, Kwaaka Afrobeat, Headoneast te pratećem bendu Natali Dizdar. Kao producent izdaje elektroničku glazbu pod pseudonimom monovan.

Podijeli događaj: