Linkin Park & Bring Me The Horizon tribute / Piknik Park & Kingslayers

Linkin Park & Bring Me The Horizon tribute / Piknik Park & Kingslayers

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Linkin Park & Bring Me The Horizon tribute / Piknik Park & Kingslayers, 19.03.2022. u Klub Boogaloo, Zagreb

U subotu 19. ožujka fanovi Linkin Parka ponovno dolaze na svoje. Nakon fantastičnog nastupa u listopad, Mađari iz tribute benda Piknik Parka vraćaju se u Boogaloo napraviti još jednu feštu za pamćenje. Ovaj put uz sebe će imati i goste iznenađenja Bring Me The Horizon tribute Kingslayers.

Velika je ljubav između Piknik Parka i Zagreba i to više nitko ne može osporiti! Momci iz Budimpešte koji sviraju najveće hitove Linkin Parka i ovaj će put oduševiti zagrebačku publiku kojoj dolaze čak deveti put. PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima, no zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih i najvjernijih što se svaki put i pokaže istinitim na njihovim koncertima.

Podijeli događaj: