Lika Kolorado – promocija albuma @KSET

Lika Kolorado – promocija albuma @KSET

KSET, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Lika Kolorado – promocija albuma "Kontura"@KSET
35.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

LIKA KOLORADO: “KONTURA” premijerno u Zagrebu 24. 4. 

Lika Kolorado premijerno u KSET-u u petak, 24. travnja predstavlja drugi studijski album “Kontura” koji će biti objavljen 20. veljače u izdanju Classic Recordsa.

“Dugo nismo svirali u Zagrebu. Imali smo akustične izlete, ali bina je bina. Vraćamo se u KSET gdje smo otvorili prvi album. Ako bude i upola dobar gig k’o tada, to bi bilo divno. Imamo gomilu novog materijala, imamo ful puno sreće i veselja da konačno sviramo nove stvari. Do tada će 'Kontura' već biti vani, ali veliku većinu nismo nikada odsvirali uživo pred publikom. Planiramo dofurati goste, dijeliti merch i probati ne zeznuti previše”, kazao je frontmen Like Kolorado Filip Riđički.

Nakon prošlogodišnjeg singla “Gospođa”, Lika Kolorado nedavno je objavila novi singl i videospot “Spasoje” u kojem je glavna uloga, ona buntovne i snažne žene, pripala basistici benda Ani Jelić. “Spasoje”, uz sve brojnije fanove koji su prigrlili pjesmu, uspješno gradi svoj put i na radio stanicama diljem regije.

Kad su u ožujku 2018. nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem, premašili su očekivanja. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više  kilometraže spremni su ponovno stati pred fanove u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” protekle dvije godine od prvijenca “Smiješ zaurlat” (2018., Aquarius Records/Classic Records). Zagrebačka četvorka koju uz Filipa i Anu čine još Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj) nastojat će opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih, zanimljivih live nastupa.