LAJNAP predstavlja: BEST OF - Stand Up Comedy - Nikola Silić

LAJNAP predstavlja: BEST OF - Stand Up Comedy - Nikola Silić

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP predstavlja: BEST OF - Stand Up Comedy - Nikola Silić, 17.10.2018. u Klub Sax!, Zagreb

LAJNAP COMEDY U SURADNJI SA STANDUP.RS-om PREDSTAVLJA - BEST OF NIKOLA SILIĆ!

LAJNAP od ove sezone donosi jednu veliku novost!
Najpopularniji domaći stand-up kolektiv počeo je aktivno surađivati s kolegama iz srpskog udruženja Standup.rs, a to znači da će zagrebačka publika imati priliku redovito uživati u nastupima srpskih komičara. Prvi je na redu - NIKOLA SILIĆ!ŠTO JE BEST OF NIKOLE SILIĆA?

U svojem prvom gostovanju kod LAJNAP ekipe, Nikola Silić će se predstaviti najjačim materijalom u svojem arsenalu. Tijekom sedmogodišnje karijere stand-up komičara, Nikola je prikupio čitav niz odličnih fora jer kako kaže: "I ćorava koka zrno nađe." Sada je taj materijal dodatno izbrusio i ulaštio te na pozornicu kluba SAX! dolazi s BEST OF nastupom. 

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
CIJENA ULAZNICA - 40HRK (50HRK na dan predstave)
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti online na linku --> OVDJE

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria. Lokacije najbliže SAX!u -->
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT: 0916055569

NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. :)
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen (150).
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.
Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje.

UKLJUČI SE U LAJNAP PROGRAM VJERNOSTI!
Dovedi najveću ekipu na predstavu i LAJNAP te zahvaljući Linksu nagrađuje!
Saznaj više: https://lajnap.lol/programi-vjernosti/

TKO JE NIKOLA SILIĆ?
O sebi je rekao:
Naslikao platno, dali mu nagradu.
Photoshopirao fotku, dali mu nagradu.
Napravio animirani film, dali mu nagradu.
Smislio reklamu, dali mu nagradu.
Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.

Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu. Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbjegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da nogomet nije namješten i ponavljaju svima omiljenu narodnu “da, moj (član šire obitelji) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu”. Vjeruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpjevaš nešto. A ima i smješnije fore od te.

Nikola Silić je komičar iz prve postave organizacije Standup.rs i već sedam godina se bavi stand-upom. Nastupao je na svim festivalima stand-up komedije u regiji, na srpskom i na engleskom jeziku i poznat je po videima i instagram klipovima koje radi i za potrebe emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Sudionik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra. Nastupa u okviru Večeri crnog humora, također ima show s kolegom Aleksandrom Perišićem pod imenom „Istinita fantastika“. Nastupa sam u one man show-u "Lorem i psujem". Nikola Silić je i jedan od autora animiranih klipova "Elita", a vlasnik je zaista slatkog psa.

Više o njemu možete pogledati na njegovim društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu te Twitteru.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.