Laibach u Tvornici kulture

Laibach u Tvornici kulture

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Laibach u Tvornici kulture, 14.04.2023. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

LAIBACH
LOVE IS STILL ALIVE
ZAGREB TVORNICA KULTURE
PETAK 14.04.2023.


Kultni slovenski glazbeni kolektiv Laibach vraća se u Zagreb, u Tvornicu kulture, u petak 14. travnja 2023.
Nastup se događa u sklopu velike europske turneje “Love Is Still Alive”, a ove zime uoči ZG koncerta Laibach će se nastupati u Skandinaviji kao i Češkoj, Francuskoj, Njemačkoj, Austriji.
Izdanje “Love is Still Alive” nastavlja se na “Iron Sky - The Coming Race” film, koji završava uništenjem našeg planeta i Mjeseca. Tada kreće egzodus posljednih preživjelih Zemljana koji su prisiljeni tražiti novi planet za život. Ciljaju na Mars, ali nisu sigurni da će do tamo doći. Uradak prati putovanje kroz Sunčev sustav, ali je i putovanje kroz glazbene žanrove zadnjih desetljeća. Mediji za izdanje kažu da odiše vibrom starog countryja ili nevjerojatnih šlagera i zapada. Objavljen je kao nastavak na glazbu iz filma, a bend planira objaviti i video igru na istu temu.
Osim novog materijala, Laibach će na turneji predstaviti i izabrane pjesme s nedavno objavljenih albuma, teatralnog projekta “Wir sind das Volk”, kao i “Sketches of the Red Districts”. Uključit će i uvide u nadolazeće projekte, kao i selekciju Laibachovih klasika, od ranih 80-ih naovamo, te posebnu izvedbu proročanske pjesme “The Future” Leonarda Cohena, koja je završila i na popisu najboljih singlova 2022. prema utjecajnom The Quietusu.

23 euro pretprodaja. 26 euro na dan koncerta.

Podijeli događaj: