Ulaznice za KOVACS // 25. Rujna // Musicology Sessions, Tvornica Kulture, Zagreb | Nedjelja, 25.09.2022., 20:00h | Entrio.hr
KOVACS // 25. Rujna // Musicology Sessions

KOVACS // 25. Rujna // Musicology Sessions

Tvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za KOVACS // 25. Rujna // Musicology Sessions, 25.09.2022. u Tvornica Kulture, Zagreb

Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom, 25. rujna gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture. Taj je koncert ujedno i prvi koncert četvrte sezone serijala Musicology Sessions 2022/23 godine.

Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike.

Ova nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahraniti će svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopiti će nas vrtuljak emocija, izvrstan ritam a i razveseliti nas svojom dječačkom razgranošću.

Mjesto: Tvornica Kulture

Datum: 25. Rujna  2022.