KOVACS // 11.ožujka // Musicology Barcaffe Sessions

KOVACS // 11.ožujka // Musicology Barcaffe Sessions

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KOVACS // 11.ožujka // Musicology Barcaffe Sessions , 11.03.2020. - 12.03.2020. u Tvornica Kulture, Zagreb

Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom, 11.3. gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture. Taj je koncert ujedno i prvi koncert proljetne sezone Musicology Barcafe Sessionsa 2020. godine.

 

Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Barcafe Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike. .

 

Ova nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahraniti će svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopiti će nas vrtuljak emocija, izvrstan ritam a i razveseliti nas svojom dječačkom razgranošću.

 

Mjesto: Tvornica Kulture

Datum: 11. Ožujka  2020.

Podijeli događaj: