KONSTRAKTA @ TVORNICA KULTURE

KONSTRAKTA @ TVORNICA KULTURE

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KONSTRAKTA @ TVORNICA KULTURE, 25.06.2022. u Tvornica Kulture, Zagreb

Konstrakta nastupa u Tvornici kulture; hrvatska publika će napokon dobiti ono što već dugo priželjkuje
Dugoočekivani koncert napokon u Zagrebu!

Talentirana umjetnica, koja je postala regionalna senzacija nakon nastupa na Eurosongu održat će svoj koncert u Zagrebu.
25.lipnja u Tvornici kulture očekuje nas veliki spektakl ove glazbene zvijezde koja dolazi u Tvornicu sa svojim bandom Zemlja gruva. Iznimna kantautorica posljednje četiri godine nastupa samostalno iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gdje je bila vodeći vokal. Na koncert u Zagreb ona dolazi upravo s ovim glazbenim sastavom.

Popularnost Ane Đurić Konstrakte od pobjede na Beoviziji ne jenjava. Nakon sjajnog plasmana na Euroviziji gdje je završila na visokom petom mjestu s velikim brojem glasova europske publike nije niti čudo da je zagrebačka publika toliko željno iščekuje.
U posljednje vrijeme upravo ona je mnogima omiljena glazbenica, koja gotovo svakodnevno puni medijske stupce, pa uopće ne sumnjamo da će napuniti i Tvornicu kulture dvadeset i petog lipnja. Publiku očekuje glazbeno scenski spektakl, a ulaznice za koncert Konstrakte u Tvornici kulture mogu se pronaći u sustavu Entria.

 

Podijeli događaj: