KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!

KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!, 26.06.2024. u Peti kupe, Zagreb

Welcome to Zagreb’s only outdoor, early-evening, mid-week party ritual!

Da ponovimo: Kholo su dobri ljudi, Kholo je druženje usred tjedna, Kholo je boravak vani, pod zvijezdama! Kholo je mingle i da, najvažnije - Kholo je ples!

Zabilježite 26. lipnja u kalendare jer jos jednom nam stižu posebni gosti u Kholo!

DJane RARI otvara večer u 19 sati!
Divna nasa Rari ovaj put priprema nježni ambijentalno relaksirajući set downtempo organike koji će vas savršeno uvjesti u poseban koncert koji slijedi - pripremite se za budjenje SVIH svojih cula!

Naš poseban gost ove edicije je CELLOMANO! Cellomano je venezuelanski surfer, i svjestki poznat violoncellist koji zivi na Baliju. Njegove strasti su val i zvuk!

Vec sad po tradiciji KHOLO spaja akustiku i elektroniku, a ovaj concert elektricnog violoncella, i loopa je vrhunski primjer te vizije. Harmonija inovativnog i drevnog budi nesto posebno u nama, -siri taj unutarnji prostor u kojem mozemo bivati laske sa suprotnostima ovog zivota.

Ako volite glazbu, bez obzira na žanru CELLOMANO koncert je za vas. Iskustvo koje će bez sumnje produbiti vase razumijevanje moći glazbe. Ocekujte pola sata totalnog uzitka u miru i spoju sa sobom i zvukom.

A potom slijedi DJ M.I.L.E! Legenda Zagrebacke underground elektronike, ce nas lagano uvjesti natrag u tjelo, u druzenje i u ples. Mile bez problema spaja svjetove, ritmove, žanre!

Smatramo da je povratno putovanje iz dubine sebe natrag u ples i mingle, avantura bas savrseno stvorena za Mileta. Prepustite se njegovom bogatom rasponu stilova I ritmova, think: organic - ethnic - mystic – hypnotic!

I opet kimona! Tko se još nije pripremio za ljeto u kimonu, bez brige: TIRQIZ je ponovno s nama. Pod motom, život je bolji u kimonu, bit će predstavljena kolekcija jedinstvenih, uniseks kimona izrađenih od reciklirane svile. Svaki komad je neponovljiv i jedinstven, baš kao i svi mi!

Dođite ranije i uživajte u posebnom boho duhu ove večeri.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.