KEZIAH JONES - Musicology.hr Sessions @ TVORNICA KULTURE

KEZIAH JONES - Musicology.hr Sessions @ TVORNICA KULTURE

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KEZIAH JONES - Musicology.hr Sessions @ TVORNICA KULTURE, 09.03.2022. - 10.03.2022. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

VAŽNA OBAVIJEST:

PROMJENA LOKACIJE
Koncert koji je planiran za HALU ZAGREB seli se u Tvornicu Kulture iz produkcijskih razloga. Koncert se održava u istom terminu, ulaznice kupljene za koncert u HALI ZAGREB vrijede za Tvornicu Kulture. 

 

Blufunk zvijezda Keziah Jones 9.3. u zagrebačkoj Tvornici Kulture!

Četiri godine nakon rasprodane Tvornice kulture, nigerijska zvijezda Keziah Jones koji je svjetsku slavu stekao hitovima "Rhythm Is Love ", "Where's Life" i "Million Miles From Home" vraća se u Zagreb.
Glazbenik, performer i kompozitor, uvijek svjež, uvijek drugačiji, uvijek energičan i spontan, ponovno nam stiže nam u Tvornicu Kulture, 9. ožujka.

Koliko god puta slušali Keziaha Jonesa, nikada nećete slušati isti koncert.
Ovaj glazbeni revolucionar koji ne skriva svoje glazbene uzore pronađene u Jimiju Hendrixu, Milesu Davisu i Feli Kutiju, svojom je neobičnom tehnikom sviranja i miješanjem sirovog bluza i oštrog funka, stvorio žanr koji sam naziva "blufunk".
Vlastito nigerijsko i europsko nasljeđe koristi kao glazbeni okvir u kojem rado istražuje sve aspekte koji nas spajaju, po kojima se razlikujemo i prema kojima se izražavamo i to prenosi u vlastite pjesme.

“Gitaru sviram kao udaraljke. To je blues. To je funk. Ritmično. Afro.“ - kaže Kaziah.

Pozivamo vas na intiman koncert i razmjenu energije koja se ne propušta!

Podijeli događaj: