Kataklysm i Soilwork u Zagrebu! Posebni gosti: Horizon Ignited!

Kataklysm i Soilwork u Zagrebu! Posebni gosti: Horizon Ignited!

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Kataklysm i Soilwork u Zagrebu! Posebni gosti: Horizon Ignited!, 22.04.2023. - 23.04.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

I baš na Dan planeta Zemlje velika metal poslastica u Boogaloou: legendarni Soilwork premijerno u Hrvatskoj, ljubimci domaće publike Kataklysm vraćaju se nakon 11 godina, a s njima su i finski melodic death metalci Horizon Ignited! Za after je zadužen DJ Barby! Cijena ulaznica u pretprodaji je 27 eura, a na ulazu će, ako ih ostane, koštati 31 euro. Zapišite si subotu, 22. travnja 2023. u svoje kalendare pa se vidimo u Boogaloou!

Kataklysm su više puta nastupali u Hrvatskoj i s pravom se može reći da ih hrvatski fanovi jako vole, a i općenito su kao bend poznati po vrlo srdačnom odnosu sa svojom publikom. Osnovani su davne 1992. te su u ovih 30 godina postali jedan od najznačajnijih predstavnika ekstremnog/melodic death metala u svijetu. Dosad su izdali 14 albuma, a najaktualniji Unconquered će predstaviti zagrebačkoj publici na ovom koncertu.
https://www.facebook.com/kataklysm/
https://www.youtube.com/watch?v=_Gawms8BM3o

Soilwork je jedan od najpopularnijih melodic death metal bendova u svijetu, a dolaze naravno iz države koju možemo smatrati sinonimom za ovaj žanr - Švedske. Osnovani su 1995. u Helsingborgu pod tadašnjim imenom Inferior Breed, ali su današnje ime uzeli godinu kasnije. U svojoj vrlo bogatoj i impresivnoj karijeri izdali su 12 albuma od čega su neki istinski klasici žanra, a posljednji od njih, Övergivenheten, izdali su u kolovozu 2022. te će ga ovom prilikom promovirati u Boogaloou.
https://www.facebook.com/soilwork
https://www.youtube.com/watch?v=8lnviIWjliE

Horizon Ignited je finski melodic death metal bend, nastao 2017. godine, koji se bavi u svojim pjesmama nekim klasičnim metal temama poput smrti, depresije i apokalipse. Pod kapom su velikog Nuclear Blasta što je jamac kvalitete i potencijala ovog sastava.
https://www.youtube.com/watch?v=Ob_URzALjUg
Vidimo se 22.4.2023. u Boogaloou, osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Podijeli događaj: