JULIAN CASABLANCAS+THE VOIDZ

JULIAN CASABLANCAS+THE VOIDZ

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za JULIAN CASABLANCAS+THE VOIDZ, 08.06.2015. - 09.06.2015. u Tvornica Kulture, Zagreb

Julian Casablancas, lider The Strokesa, nastupit će zajedno s bendom The Voidz u Tvornici Kulture u ponedjeljak 8. lipnja.

Julian Casablancas najpoznatiji je, dakako, kao frontman grupe The Strokes. Njihov debi “Is This It” pokrenuo je pravi garage rock revival i s pravom se smatra albumom koji je označio gitarističku glazbu na početku novog milenija. Do danas su Strokesi objavili pet studijskih albuma i uz sve turbulencije, uspone i padove ipak ostali među najvećim I najvažnijim rock bendovima današnjice. Julian je 2009. objavio solo album “Phrases For The Young”, a 2013. surađivao s Daft Punkom na odličnom singlu “Instant Crush”. Niti Strokes, niti Julian Casablancas dosad nisu nastupali u našim krajevima i ovo će biti njegov premijeran dolazak.

Povezani kroz različite glazbene afinitete i prijatelje u New Yorku i Los Angelesu Julian Casablancas+The Voidz protekle su četiri godine funkcionirali kao bend. Iz ljubavi prema ritmičkoj, agresivnoj i pomalo avangardnoj glazbi ispunjenoj modernim i “catchy” melodijama, stilski šarolikoj i bezgraničnoj svoju su suradnju “ozakonili” debut albumom “Tyranny” objavljenim u rujnu prošle godine. Upravljanje i usmjeravanje cijelog benda najviše obavlja frontman i pjevač Julian Casablancas uz kojeg bend čine Jeramy Gritter (gitara), Amir Yaghmai (gitara), Alex Carapetis (bubnjevi), Jeff Kite (klavijature) i Jake Bercovici (bas). U sklopu europske turneje bend će u nekih 20tak dana obići ugledne festival poput Primavera Sounda, We Love Green i istanbulskog One Lovea.

Nastup u Tvornici kulture njihov je jedini nastup u našoj regiji.

Video:
Julian Casablancas+The Voidz – »Where No Eagles Fly

Ulaznice u prodaju kreću od 09.04.2015 po cijeni od 100 kn koja je na snazi do 30. travnja.
Od 1. svibnja do 7. lipnja cijena će iznositi 120 kn, a na dan koncerta 140kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Entrio prodajna mjesta
Online na www.entrio.hr

Podijeli događaj: