InDizajn kreativna radionica - Osnove keramike by Tea Radić

InDizajn kreativna radionica - Osnove keramike by Tea Radić

location-iconArena Zagreb, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za InDizajn kreativna radionica - Osnove keramike by Tea Radić, 08.10.2023. u Arena Zagreb, Zagreb

Kiparica Tea Radić koja stoji iza uspješnog brenda Terra Ceramica, i ovoga puta na sajmu InDizajn vodi popularnu radionicu Osnove keramike na kojoj će svaki sudionik moći napraviti svoju šalicu ili zdjelicu.

Dvosatna radionica se sastoji od dva dijela – prvi dio je kratki teorijski uvod u keramiku i faze kroz koje glina treba proći kako bi u konačnici postala funkcionalan komad keramike.

Drugi dio radionice je onaj praktični. U njemu ćete, uz Teinu asistenciju, modelirati tj. oblikovati glinu tehnikom štipanja (engl. pinch pot), obrađivati i pripremati izrađeni predmet za oslikavanje. I na koncu – krenuti u oslikavanje predmeta kojeg ste oblikovali.

Kotizacija za radionicu uključuje i ulaznicu na sajam InDizajn.

Radionica je namijenjena svima, neovisno o stupnju predznanja.

Izrađeni predmeti se nakon radionice suše te prolaze dva paljenja i glaziranje tako da će radovi biti spremni za preuzimanje za cca. 3 tjedna nakon radionice u prostorima Mirjana Mikulec interijera, o čemu će biti obaviješteni e-mailom.

Podijeli događaj: