Imogen x Peti Kupe Season Closing

Imogen x Peti Kupe Season Closing

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen x Peti Kupe Season Closing, 14.07.2023. - 15.07.2023. u Peti kupe, Zagreb

Bliži se kraj još jedne uspješne sezone Petog Kupea, a obilježit ćemo ga, kako je red, velikim završnim slavljem. I ove godine uveličat će ga naš stari prijatelj Darshan Jesrani, ali i njegov njujorški kolega Eric Duncan te naši Ilija Rudman, Antonio Zuza i Hibou.

Darshan Jesrani je s Morganom Geistom činio duo Metro Area koji je 2000-ih stekao kultni status izdanjima u kojima su spojili klasični R&B, disco i boogie zvuk s modernim ritmovima housea i techna. Njujoršku disco scenu podigli su tada na višu razinu te inspirirali čitavu novu generaciju nu-disco DJ-a i producenata.

Eric Duncan je također glasoviti DJ koji se još davnih dana s njujorške otisnuo i na međnarodnu scenu. Zbog svojih vještina dobio je nadimak Dr. Dunks, ali i „peak time party provider“. Poznat je kao član legendarnog dua Rub-n-Tug,, ali i po suradnjama i partnerstvima s izvođačima kao što su Bryan Ferry, Robbie Williams, Grace Jones, Coldplay ili Beastie Boys.

Događaj počinje već u 19 sati na terasi, a ulaz je slobodan do 21.30.

 

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.