Imogen x Maze / Tiger & Woods (live), Grem, Ilija Rudman, Antonio Zuza

Imogen x Maze / Tiger & Woods (live), Grem, Ilija Rudman, Antonio Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

Imogen x Maze / Tiger & Woods (live), Grem, Ilija Rudman, Antonio Zuza

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen x Maze / Tiger & Woods (live), Grem, Ilija Rudman, Antonio Zuza, 06.07.2024. - 07.07.2024. u Peti kupe, Zagreb

Kada čujete ime Tiger & Woods, prva asocijacija vam je golf. I doista, dvojac iza tog imena odavao je dojam da se zaista razumije u golf. Nadjenuli su si i imena Larry Tiger i David Woods, no taj producentski dvojac činili su Talijani koji su smatrali da nije bitan identitet već glazba koju rade.

Kad je nakon nekoliko godina već mnogima bilo jasno o kome je riječ, otkrili su svima kako se iza zvučnih imena kriju Marco Passarani, jedna od ključnih figura talijanske elektroničke scene 90-ih i Valerio Del Prete, talentirani pripadnik rimske klupske scene. Njihov slučajni susret 2008. u Barceloni rezultirao je dvojcem koji pokreće publiku blistavom i groovy glazbom koja seže od housea, preko funka do italo disca.

Tiger & Woods stižu u live izdanju 6. srpnja u Peti Kupe na večer koju zajednički pripremaju etikete Imogen i Maze. Potonju vodi Gregorio Monte, poznat kao DJ Grem. Odrastao na hip hou, Grem priznaje kako mu je to i dalje najdraži žanr, no svoje setove temelji na prostranim, čistim, električnim zvukovima podržanim čvrstim ritmom te vokalima, sampleovima i scratchevima. Uz svoje DJ aktivnosti, Grem organizira Maze Open Air u rodnoj Bologni te podržava promotore i umjetnike u organizaciji festivala i klupskih večeri.

U klupskoj večeri ovog toplog srpnja, poznate talijanske goste podržat će Imogenovi maheri Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.