Imogen w/ Paula Tape, Ilija Rudman & Antonio Zuza

Imogen w/ Paula Tape, Ilija Rudman & Antonio Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen w/ Paula Tape, Ilija Rudman & Antonio Zuza, 14.10.2023. - 15.10.2023. u Peti kupe, Zagreb

Kad svoje glazbeno putovanje počnete kao bubnjarica u metal i indie bendovima, jasno je da vam je ritam u krvi. Strast prema poliritmičnim zvukovima odvela je Paulu Tape i u svijet elektroničke glazbe.

Ova čileanska DJ-ica i producentica poznata je po svom odabiru i perkusivnim setovima koji povezju zamršene ritmove i eklektične zvukove. Takav joj je pristup otvorio vrata etkieta kao što su Rhythm Section i Permanent Vacation. Paula Tape preselila je u Milano gdje i dalje razvija strast prema skrivenim draguljima, i to angažmanom na etiketi Tempo Dischi, posvećenoj talijanskim reizdanjima rariteta.

Upravo zato su je Ilija Rudman i Antonio Zuza odabrali za gošću sljedećeg Imogenovog eventa. Svo troje jamče večer punu uzbudljive i neodoljive glazbe u Petom Kupeu.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.