Imogen w/ Danilo Plessow (Motor City Drum Ensemble)

Imogen w/ Danilo Plessow (Motor City Drum Ensemble)

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen w/ Danilo Plessow (Motor City Drum Ensemble), 28.04.2023. - 29.04.2023. u Peti kupe, Zagreb

Čarobnjak iza gramofona, izvrstan poznavatelj glazbe, ali nadasve utjecajan DJ i producent - Danilo Plessow jedna je od najintrigantnijih osobnosti suvremene eletroničke glazbe. U dvadesetak godina objavljivao je pod raznim aliasima glazbu u raznim stilovima – u rasponu od ambienta preko broken beata i housea do techna, no najpoznatiji je po projektu Motor City Drum Ensemble.

U jednom od dosad najuzbudljivijih gostovanja u Petom Kupeu 28. travnja, Danilo Plessow će pokazati da je eklektik sa srcem, dušom i golemom voljom da poveže ono što razdvaja. Ovog vlasnika opsežne kolekcije ploča odlikuje strast prema raritetnim vinilima i neumorno otkrivanje skrivenog glazbenog blaga.

Danilov talent došao je do izražaja nevjerojatno rano. Počeo je svirati bubnjeve u dobi od 6 godina, a ljubav prema jazzu otkrio je u školskom big bandu. Kad je napunio 11, već je radio na vlastitoj originalnoj produkciji. Uslijedila su u tinejdžerskoj dobi i prva izdanja s projektom Inverse Cinematics, a već sa 16 godina imao je prve međunarodne nastupe kao DJ.

Sva svoja lica Danilo Plessow donosi u Peti Kupe na Imogen Label Night gdje će mu se pridružiti Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Podijeli događaj: