Imogen Label NIght w/ Greg Wilson, Ilija Rudman & Antonio Zuza

Imogen Label NIght w/ Greg Wilson, Ilija Rudman & Antonio Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Imogen Label NIght w/ Greg Wilson, Ilija Rudman & Antonio Zuza, 01.04.2022. - 02.04.2022. u Peti kupe, Zagreb

Postoji li bolji izbor prvog gosta u životu novog kluba od jednog od najvažnijih imena britanske plesne scene – Grega Wilsona? Ovog legendarnog DJ-a, aktivnog čak 46 godina, teško je predstaviti u nekoliko riječi. Smatra ga se pionirom miksanja u Velikoj Britaniji te ocem electro-funk zvuka. Znameniti klub Hacienda u Manchesteru angažirao je Wilsona još 1983. kao prvog specijalista za plesnu glazbu, a bio je i prvi DJ koji je miksao uživo na britanskoj televiziji.
 
Njegov Essential Mix za BBC Radio 1 iz 1999. ima mitski status jednog od najuspjelijih izdanja te dugogodišnje serije mikseva. Greg Wilson nosi i titulu jednog od najboljih remixera svih vremena. Njegov pečat dobila su brojna izdanja velikih izvođača kao što su Grace Jones, The XX, Groove Armada, Bryan Ferry, Talking Heads i Missy Elliot, ali i našeg Ilije Rudmana.
 
Naposljetku, svoj obol sceni daje i kroz poznati glazbeni blog kojeg vodi od 2010. godine, a prate ga nebrojeni zaljubljenici u plesni zvuk diljem svijeta. Unatoč veteranskom stažu i aktualnim nesigurnim vremenima, Greg Wilson još intenzivno nastupa ovih dana po britanskim klubovima, a imat ćemo i posebnu čast ugostiti ga u Petom kupeu.
 
Ugođaju će doprinijeti i Ilija Rudman i Antonio Zuza, začetnici Imogen Recordingsa, domaće etikete s međunarodnim ugledom. Antonio i Ilija već godinama promoviraju moderni house zvuk te uveseljavaju publiku brojnim nastupima u nas i u svijetu, a to će nastaviti raditi i u novom klubu.
 
Greg Wilson
https://soundcloud.com/gregwilson
https://blog.gregwilson.co.uk/
 
Ilija Rudman
https://soundcloud.com/ilija-rudman-music
 
Antonio Zuza
https://soundcloud.com/antoniozuza

Podijeli događaj: